Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Zburați pe tiroliene printre vârfurile copacilor într-o aventură în Mauritius

Zburați pe tiroliene printre vârfurile copacilor într-o aventură în Mauritius

8 Reviews

Mauritius

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 94

Scurtă descriere:

Dacă sunteți iubitori de aventură sau de natură, bucurați-vă de această ocazie de a zbura în bolta copacilor, într-o excursie de o jumătate de zi la Rivière des Galets din sudul insulei Mauritius, în care alunecați pe tiroliene. Bucurați-vă de o baie sub o cascadă și de un prânz tradițional opțional.

Repere:

  • Trăiți o aventură senzațională în Mauritius, alunecând pe tiroliene în bolta copacilor;
  • Descoperiți frumusețea regiunii Rivière des Galets;
  • Înotați într-o piscină naturală, sub o cascadă;
  • Opțional, bucurați-vă de un prânz tradițional delicios.

La ce să te aștepți:

Descoperiți frumusețea pitorească a regiunii Rivière des Galets, bucurați-vă de țărmurile și de pădurile sale, de numeroasele cascade ascunse în pădurea tropicală, în această aventură de trei ore pe tiroliană.

Conectați la tiroliană, alunecați peste râu, deasupra copacilor și stâncilor și experimentați frumusețea peisajelor din sudul insulei Mauritius într-un mod unic și senzațional.

Zburați de-a lungul a șase tiroliene, care se întind pe 1,5 kilometri în total. Fiecare tiroliană variază în lungime între 60 și 250 de metri, și se află la înălțimi de la 20 la 40 de metri deasupra solului.

Această acitivitate ușoară este recomandată pentru oricine cu vârsta mai mare de patru ani. Este o experiență ideală pentru familii, oferind multă distracție pentru fiecare. Nu este necesară nici o experiență prealabilă.

Faceți o pauză la râu, unde vă puteți răcori în piscina naturală cu ape cristaline, înotați în râu sau sub cascadă sau faceți sărituri de pe stânci în apele piscinei naturale.

La sfârșitul excursiei, vă puteți bucura de un prânz tradițional delicios, specific insulei, la o locație magică de lângă râu. Pui, fasole, legume, orez alb, clătite, sosuri chutney și deserturi se regăsesc în meniu (nu este inclus în prețul turului).

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.