Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Admiră cele mai importante obiective turistice din Buenos Aires într-un tur condus de un ghid local

Admiră cele mai importante obiective turistice din Buenos Aires într-un tur condus de un ghid local

220 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Acest serviciu este unic datorită caracteristicilor sale specifice: mici grupuri de persoane per tur, o singură limbă per vehicul și o excelentă pregătire a ghizilor turului. Turul durează trei ore și ajunge la cele mai importante locuri din spectaculosul oraș Buenos Aires.

Turul tău include transferul dus-întors de la hotel și este limitat la 15 persoane.

Repere:

  • Tur al principalelor obiective turistice din Buenos Aires ce oferă informații complete;
  • Condus de un ghid local;
  • Posibilitatea de a alege între o plecare în tur dimineața sau după-amiaza;
  • Grup mic, ce asigură servicii personalizate.

La ce să te aștepți:

Turul de trei ore, în grup mic, îți dezvăluie principalele și cele mai importante atracții ale orașului Buenos Aires. La prima oprire, descoperi istoria pieței Plaza de Mayo, unde au avut loc unele dintre cele mai importante evenimente istorice. Află de la ghidul tău cunoscător despre ea și despre protagoniștii care au intrat în istorie încă de la întemeierea pieței. Poți vedea împrejurimile sale, cele mai emblematice clădiri și să afli totul despre ele. Apoi, îndreaptă-te spre Avenida de Mayo și admiră cel mai vechi cartier rezidențial din Buenos Aires: San Telmo. Plimbă-te de-a lungul străzilor sale pietruite și vezi magazinele de antichități și clădirile pitorești.

Apoi îți continui turul și trăiești și simți tangoul original în cartierul La Boca. Aici, poți explora strada Caminito și să te bucuri de dansatori și de magazinele de suveniruri. De asemenea, vezi miticul stadion al echipei de fotbal Boca Juniors. Ai ocazia să contempli modernizarea orașului când vizitezi portul Madero și docurile sale exclusiviste. Această parte a orașului este plină de restaurante excelente și de mari clădiri de birouri. Treci prin cartierul Retiro și apoi vezi Palermo și cea mai exclusivistă zonă rezidențială a sa. În final, ajungi în Recoleta, unde vizitezi superbul cartier, cu întreaga sa istorie.

După ce descoperi principalele atracții turistice din Buenos Aires și farmecul orașului ești transportat înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.