Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Intrați fără să stați la coadă și distrați-vă o zi în parcul acvatic Aqualand Costa Adeje

Intrați fără să stați la coadă și distrați-vă o zi în parcul acvatic Aqualand Costa Adeje

8 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 32

Scurtă descriere:

Explorați atracțiile senzaționale ale parcului acvatic Aqualand Costa Adeje și simțiți adrenalina pe toboganele cu apă. Duceți-i pe cei mici în zona pentru copii, unde se pot lupta cu dragonii sau se pot juca într-un castel de poveste, sub atenta supraveghere a unor salvamari experimentați.

Repere:

  • Uitați de toate grijile la Aqualand Costa Adeje;
  • Bucurați-vă de o zi amuzantă, împreună cu toată familia;
  • Urmăriți delfinii într-un spectacol magnific.

La ce să te aștepți:

Petreceți-vă ziua la parcul acvatic Aqualand Costa Adeje și descoperiți atracțiile adecvate pentru fiecare dintre voi, indiferent de vârstă. Explorați lumea atracțiilor acvatice cu întreaga familie, și simțiți doza de adrenalină la o mulțime de tobogane cu apă, de diferite forme și mărimi.

Relaxați-vă în timp ce copiii se bucură la propriul loc de joacă în apă, supravegheați de salvamari experimentați.

Faceți-vă drum la delfinariu, pentru a vedea delfinii-cu-bot-gros într-un spectacol magnific, susținut zilnic la ora 15:30, și urmăriți-i în timp ce fac sărituri coordonate, dansează și interacționează cu antrenorii în apă. Parcul a supravegheat reproducerea cu succes a delfinilor-cu-bot-gros într-un mediu închis, iar până acum s-au născut 15 delfini în incintă.

Relaxați-vă pe râul de lavă, adică pe un râu leneș înconjurat de vegetație, de o cascadă și de un vulcan, sau îndreptați-vă spre zona de spa din aer liber, unde vă puteți bucura de dușuri cu hidromasaj și de un jacuzzi uriaș, în căldura naturală a soarelui.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.