Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă magnificele atracții din Atena, într-un tur privat, condus de un localnic

Descoperă magnificele atracții din Atena, într-un tur privat, condus de un localnic

114 Reviews

Atena / Grecia

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 18

Scurtă descriere:

Explorează tot ce e mai bun în Atena în acest tur privat. Admiră capodoperele care trebuie văzute în mod obligatoriu, descoperă colțurile ascunse și primește toate informațiile de la ghidul tău local.

Repere:

  • Admiră atracțiile magnifice ale Atenei;
  • Descoperă mitologia greacă;
  • Explorează o piață locală de vechituri;
  • Află informații despre cultura Atenei;
  • Ascultă mituri captivante;
  • Plimbă-te în cartierul Anafiotika.

 

La ce să te aștepți:

Lasă-te uimit de locurile care trebuie neapărat văzute, plimbă-te pe străzile înguste și descoperă-le comorile ascunse. Împreună cu un ghid local privat, obții toate informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura la maximum de oraș.

 

Întâlnește-ți ghidul localnic în piața Monastiraki, faimoasă în Atena. Începe-ți turul cu o frumoasă priveliște a obiectivelor antice și admiră una dintre cele mai vechi și mai puțin cunoscute biserici din oraș.

 

Îndreaptă-te spre următoarea oprire, unde descoperi o piață populară de vechituri, plină de mici magazine. Aruncă o privire la mulțimea de lucruri și admiră obiectele antice. Află totul despre stilul de viață atenian și despre cum s-a născut democrația, în timp ce treci de Agora Antică și de Biblioteca lui Hadrian. 

 

Plimbă-te prin Agora Romană și ascultă informațiile oferite de ghidul tău despre perioada romană a orașului. Energizează-te cu o cafea în cartierul Plaka, cel mai vechi din oraș, cunoscut, de asemenea, și sub numele de Cartierul Zeilor. Hoinărește pe micile alei ale acestei „insule“ și descoperă-i comorile ascunse.

 

De aici, ghidul tău local te conduce într-o zonă mai puțin cunoscută, cea a cartierului Anafiotika. Bucură-te de imaginile spectaculoase ale Acropolei și ale orașului. Întreaga zonă este plină de mici case vopsite în alb și albastru, dându-ți sentimentul unei adevărate insule grecești.

 

Ascultă poveștile interesante din mitologia greacă în timp ce te îndrepți spre următoarele opriri: anticul Templu al lui Zeus și Arcul lui Hadrian. Admiră structurile lor și întreabă-ți ghidul despre rolul pe care l-au avut în Grecia Antică.

 

Continuă spre parcul National Garden și bucură-te de aerul curat, pe măsură ce descoperi această oază verde. Privește frumoasa clădire neoclasică Zappeion și cunoaște mai multe despre stilul de viață atenian.

 

Încheie-ți turul la reședința prezidențială și urmărește ceremonia de schimbare a gărzilor, ce are loc la Mormântul Soldatului Necunoscut. Cere-i ghidului tău ultimele recomandări înainte de a-ți lua rămas bun.

 

Alege-ți ghidul local și intră în contact cu el, pentru a-ți personaliza experiența așa cum dorești!

Vezi și alte experiențe din Atena

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.