Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Înotați cu delfini, admirați priveliștile la Macondé și vizitați La Vanille Réserve des Mascareignes

Înotați cu delfini, admirați priveliștile la Macondé și vizitați La Vanille Réserve des Mascareignes

5 Reviews

Mauritius

Durată: 8 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 88

Scurtă descriere:

Înotați cu delfini, vedeți priveliști uimitoare de la punctul de observare Macondé și vizitați La Vanille Réserve des Mascareignes, un parc cu crocodili și țestoase, în acest tur de o zi întreagă în natură.

Repere:

  • Trăiți o experiență unică în viață și înotați cu delfinii în Mauritius;
  • Bucurați-vă de priveliști superbe, la punctul de observare Macondé;
  • Vizitați La Vanille Réserve des Mascareignes, pentru a vedea crocodili de Nil și țestoase uriașe;
  • Admirați peisajul sălbatic din sudul insulei, plin de formațiuni stâncoase aflate în bătaia valurilor.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă programul ce durează toată ziua cu o experiență de care vă amintiți o viață întreagă, anume să înotați cu delfinii în mediul lor natural. Bucurați-vă de două ore și jumătate petrecute în larg, urmărind și înotând cu delfinii.

Odată urcați pe barcă, skipper-ul vă informează despre tipurile de delfini cu care urmează să intrați în contact, despre comportamentul lor, și vă prezintă liniile directoare pentru o interacțiune cu delfinii în mod sustenabil. Apoi vă îndreptați spre golful Tamarin, unde skipper-ul vă acompaniază în apă, când este momentul să înotați cu delfinii.

În funcție de tipul rămas, puteți merge spre Aquarium, un loc popular pentru snorkeling și scufundări, plin de corali colorați și de o varietate de pești tropicali.

Apoi este timpul să descoperiți Macondé, unul dintre cele mai fotografiate locuri din Mauritius. Acest punct de observare se află în partea de sud-vest a insulei, unde drumul de pe coastă face o curbă strânsă în jurul unei stânci, conferindu-i aerul dramatic.

Apoi, turul vă poartă spre La Vanille Réserve des Mascareignes, unde descoperiți palmieri frumoși și bananieri, bambuși uriași și animale sălbatice native, ce includ 2.000 de crocodili de Nil și 1.000 de țestoase uriașe.

Vizitați, de asemenea, insectarul parcului, care se mândrește cu una dintre cele mai mari colecții private din lume, ce cuprinde peste 23.000 de specii.

Admirați frumusețea naturală din Mauritius în timp că călătoriți spre sudul sălbatic. Vedeți peisaje aspre, cu valurile spărgându-se de stânci la Gris Gris și la La Roche qui Pleure, o formațiune stâncoasă naturală care seamănă cu o persoană care plânge, când valurile se lovesc de ea.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.