Acasa Travel Moods Romantic Luna de miere în Hawaii: în căutarea fericirii pe insula Maui

Travel Mood Romantic

Luna de miere în Hawaii: în căutarea fericirii pe insula Maui

Dacă alegeți o lună de miere în Hawaii, atunci trebuie să mergeți în fabuloasa insula Maui, acolo unde privirile sunt în permanență asaltate de frumos, iar plajele, pădurile, cascadele și cărările neumblate îndeamnă la un vis romantic în mijlocul unei naturi fascinante.

Maui este preferată de mulți pentru o lună de miere în Hawaii, și asta pentru că, de mulți ani, continuă să fie o alegere perfectă. Pentru îndrăgostiți, Maui nu are limite, ci doar peisaje romantice desprinse parcă din basme, o mulțime de experiențe care vă aduc mai aproape, relaxare și unele dintre cele mai intime și mai primitoare hoteluri.

Cum ajungeți:

Maui nu este neapărat cea mai la îndemână destinație, dar frumusețea insulei pe care o alegeți pentru o lună de miere în Hawaii compensează din plin lungul drum până aici. Și apoi, dacă nici o vacanță atât de romantică nu justifică o astfel de deplasare, atunci ce ar putea să o facă?

Cele mai bune oferte de zbor către Honolulu le găsiți la Virgin Atlantic – cu plecare fie din Londra, fie dintr-unul dintre orașele de pe coasta de vest a Americii, Los Angeles sau San Francisco. Dar, în funcție de perioadă, există și alte companii care oferă prețuri bune la zborurile către Honolulu. Iar apoi, doar un zbor scurt cu o companie locală vă desparte de Maui, și luna de miere poate începe.

Experiențe pentru travel mood romantic în insula Maui

Poate că vreți să vă rezervați perioada petrecută în luna de miere în Hawaii doar relaxării leneșe pe plajele atât de diferite și de frumoase de pe insulă, bucurându-vă de compania celuilalt. Dar, odată ajunși în Maui, nu ar strica să vă condimentați vacanța cu câteva experiențe care vă vor oferi amintiri pentru o viață.

1. Dați o tură pe plajele din Maui

Luna de miere în Hawaii începe la plajă, iar întinderile de nisip din Maui, faimoase și populate sau uitate în izolare, cheamă la plimbări romantice pe nisipul alb, roșu sau negru, ce se întinde de-a lungul țărmurilor tropicale ca o prelungire a dragostei ce se intensifică sub razele soarelui.

Wailea Beach

În partea de sud a insulei, acolo unde stațiunea Wailea formează acea atmosferă intimă de vacanță pe care o găsiți în hotelurile de lux, pe terenurile de golf sau pe țărmurile superbe, este locul unde trebuie să ajungeți pentru a vă pierde împreună pe plaja Wailea, apreciată de-a lungul timpului ca una dintre cele mai bune din America. Nisipul alb, oceanul albastru, pe care porniți în căutarea balenelor, verdele vegetației tropicale și soarele care îmbracă totul în haine aurii formează decorul romantic care vă răpește inimile și vă încântă privirea.

Kaanapali Beach

Pe coasta de vest, acolo unde obișnuiau să se retragă figurile regale din Maui, se află una dintre cele mai apreciate plaje de pe insulă, unde nisipul alb se pierde în ape cristaline. Plaja Kaanapali reprezintă o atracție în sine, iar mulțimea de experiențe pe care le oferă, de la snorkeling, scufundări, până la săriturile în apă de pe Black Rock, stânca ce se ridică deasupra oceanului în nordul plajei și care, la apus, este locul unei ceremonii fascinante, ce are loc zilnic, o fac de neratat în luna de miere în Hawaii.

Napili Beach

Cum treceți de Kaanapali, mergând tot spre nord, dați de fermecătoarea plajă Napili, ce-și întinde nisipul alb în golful străjuit între două puncte stâncoase. Aici nu doar că vă pierdeți într-un apus impresionant, ci puteți descoperi țestoase uriașe, crabi și o mulțime de pești tropicali, ce populează micuțul golf, atunci când nu vă aventurați împreună pentru a cuceri valurile în sesiuni de surfing antrenante.

pin icon

Citește și alte articole despre Maui

2. O croazieră la apus

Profitați de vântul blând ce aduce o briză tropicală plăcută și prevestește momente romantice de neuitat într-o croazieră cu un catamaran, în care porniți în larg, pentru a vă pierde în culorile intense ale apusului de soare, în timp ce savurați o selecție de băuturi rafinate, în clinchete de pahare.

3. Snorkeling în craterul Molokini

Ridicați pânzele și lăsați-vă purtați într-o croazieră până la craterul vulcanului antic Molokini, ce-și ridică din adâncuri doar o parte din pereții de stâncă, între care bancuri de pești tropicali, din nu mai puțin de 250 de specii, și-au găsit refugiul.

Faceți snorkeling în apele de o claritate uluitoare, pentru a surprinde frumusețea ascunsă. Retrăgeți-vă în camera cu fundul de sticlă a ambarcațiunii, pentru a surprinde și mai mult din spectacolul subacvatic.

4. Răsăritul văzut din vârful muntelui Haleakala

Nici un loc de pe insula Maui nu poate concura cu craterul vulcanului Haleakala când vine vorba de cel mai glorios și mai romantic răsărit de soare ce poate fi surprins în luna de miere din Hawaii.

Și, pentru ca totul să fie și mai spectaculos, porniți într-un tur cu bicicletele, pentru a cuceri vârful vulcanului, cel mai înalt punct al insulei, în care dragostea atinge punctul culminant odată cu primele raze ale soarelui.

5. O experiență în cascade

Adânciți-vă în inima unei păduri tropicale din estul insulei într-un tur de excepție, pentru a explora frumusețea ce se îngrămădește într-o vale cu vegetație exuberantă.

Urmați cărările neștiute ce vă conduc spre cascade secrete și simțiți-vă liberi să vă aruncați, ținându-vă de mână, în piscinele naturale care adună apele ce cad în cascade, o dată și încă o dată.

6. O zi la spa

Nu ratați nici un moment de răsfăț în doi și petreceți-vă o zi la spa, în care vă detașați complet și vă regăsiți pe voi. Lăsați-vă simțurile mângâiate de ingredientele tropicale cu efecte miraculoase folosite în terapii gentile, bucurați-vă de un masaj reconfortant și relaxați-vă în voie la unul dintre spa-urile de pe insulă, ce oferă experiențe reconfortante, pline de magie.

7. Drumul spre fermecătorul oraș Hana

Porniți într-o călătorie suprarealistă, ce vă poartă într-un van-limuzină pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri, care vă deschid calea nu doar spre micuțul și fermecătorul oraș Hana, ci și spre cele mai frumoase priveliști de coastă, pe care le descoperiți pe parcurs.

Stânci de lavă ce se ridică deasupra naturii înverzite, grădini tropicale și cascade cristaline se succed și sunt reperele unor experiențe de neuitat pe drumul ce șerpuiește de-a lungul țărmului scăldat de ocean.

8. Gastronomie tradițională în ritmuri de hula

Gustați din tradițiile și obiceiurile gastronomice hawaiiene la Old Lahaina Luau, locul în care ospitalitatea specifică insulei se întâlnește cu preparate culinare autohtone și cu băuturi tropicale divine.

Aici, pe malul oceanului, găsiți nu doar un meniu tradițional bogat, ci vă bucurați și de spectacole specifice culturii și istoriei din Hawaii, dar și de celebrele dansuri hula, care sunt cu atât mai impresionante în apusul de soare.

9. În zbor deasupra insulei și dincolo de ea

Alegeți să zburați în luna de miere în Hawaii, la propriu și la figurat, și porniți într-un tur cu elicopterul, pentru a survola frumuseța de nedescris a țărmului de vest al insulei Maui.

Treceți peste văi adânci și cascade cristaline și peste un lanț muntos cu vârfuri dramatice și continuați spre insula vecină, Molokai, pentru și mai multe peisaje spectaculoase, din care se desprind stânci impunătoare ce se înalță deasupra oceanului.

Unde stați:

De oricâte aventuri romantice ați avea parte pe insulă în luna de miere în Hawaii, experiența de cazare contează și aduce acel element suplimentar care amplifică emoțiile și oferă confortul și intimitatea de care aveți nevoie, fie că alegeți să stați la unul dintre hotelurile boutique sau vă îndreptați atenția spre resorturile din Maui.

Hoteluri Boutique

Travaasa Hana

Prima alegere poate fi oricând premiatul hotel Travaasa Hana de pe coasta de est a insulei, ce-și întinde bungalourile, camerele și apartamentele pe un covor de verdeață ce ai impresia că se rostogolește direct în apele oceanului.

Aici vă adânciți într-o atmosferă calmă și romantică, tipic hawaiiană, deranjată doar de zgomotul valurilor ce se rostogolesc la mal.

Hotel Wailea

Grădini tropicale luxuriante, alei ce unesc și ape ce cad în cascadă formează ambientul hotelului Wailea, unul dintre cele mai romantice de pe insulă, ce oferă vederi impresionante spre ocean și spre insulele ce se văd în zare, dar și spre munții din jur.

Gândit special pentru cupluri, hotelul surprinde nu doar prin decorul ce amplifică clipele de romantism, ci și prin serviciile de lux care vă răsfață în permanență, aproape de plaja Wailea, dar departe zgomot și de agitație.

Hoteluri resort

Four Seasons Resort Maui, Wailea

Pe plaja Wailea, luxul desăvârșit, serviciile impecabile, camerele și apartamentele ce reflectă o estetică modernă, tipic hawaiiană, la standardele impuse de celebrul lanț hotelier, se reîntâlnesc la Four Seasons Resort Maui, locul în care vă adânciți într-un răsfăț desăvârșit în luna de miere în Hawaii, așa cum v-ați imaginat mereu că trebuie să fie.

The Ritz-Carlton, Kapalua

O altă poveste de lux în luna de miere în Hawaii poate fi trăită la hotelul The Ritz-Carlton din Kapalua, ce se ridică deasupra oceanului din mijlocul unei mări de verdeață, astfel încât să aveți parte de priveliști senzaționale, într-o oază de intimitate.

Ospitalitatea cu care sunteți întâmpinați, camerele și apartamentele, restaurantele, piscinele, terenul de golf, spa-ul, plaja și multe altele concurează pentru a vă oferi paradisul de care aveți nevoie.

Și dacă aceste experiențe te-au făcut să te vezi deja în vacanță în Hawaii, te invităm să descoperi și alte propuneri de acest gen.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.