Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Petrece o zi întreagă într-o insulă privată – Ile des deux cocos, parte a Blue Bay Marine National Park

Petrece o zi întreagă într-o insulă privată – Ile des deux cocos, parte a Blue Bay Marine National Park

19 Reviews

Mauritius

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 119

Scurtă descriere:

Experimentați o zi perfectă de lux și relaxare într-o insulă privată paradiziacă. Ile des Deux Cocos, spălată de apele calme de turcoaz ale parcului marin Blue Bay, oferă un lux tropical adevărat. Bucurați-vă de un prânz gourmet în stil bufet și de băuturi la alegere.

Repere:

  • Petreceți o zi fabuloasă, pe insula paradiziacă Ile des Deux Cocos;
  • Explorați fascinanta lume subacvatică din parcul marin Blue Bay;
  • Relaxați-vă în paradis, într-o atmosferă de lux;
  • Savurați un prânz gourmet delicios, tip bufet;
  • Băuturi nelimitate.

La ce să te aștepți:

Ile des Deux Cocos vă invită să petreceți o zi de desfătare pură, într-o experiență care este atracția principală a multor sejururi în Mauritius.

În mijlocul parcului marin Blue Bay, maiestoasa Ile des Deux Cocos se ridică din apele oceanului, invitându-vă în paradis. În timp ce vă aflați pe insulă puteți să înotați și să faceți snorkeling în apele rezervației naturale, să vă plimbați sau pur și simplu să vă relaxați în razele soarelui, alături de cocktail-uri divine.

Calme și ademenitoare, apele răcoroase din jurul insulei protejează o rezervație naturală remarcabilă, ascunsă sub suprafața lor. Descoperiți încântătoarea lume marină, plină de corali superbi și de o gamă variată de pești topicali viu colorați.

Excursia de o zi la Ile des Deux Cocos începe cu o croazieră cu o barcă de viteză, cu plecare de pe coasta de est a insulei Mauritius. Când ajungeți pe insulă sunteți întâmpinați cu un prosop răcoros și cu o băutură de bun venit.

Aveți ocazia de a experimenta minunile lumii subacvatice în timpul unei călătorii de snorkeling, cu barca, sau la bordul unei ambarcațiuni cu fundul de sticlă.

La prânz, vă așteaptă un prânz tip bufet, ce vă oferă preparate la grătar și salate delicioase, pe care le savurați la mesele în aer liber sau în corturile cu canapele adânci, pentru confortul vostru. Bucurați-vă de pachetul de băuturi locale nelimitate, care include apă, apă minerală, răcoritoare, sucuri de fructe, o selecție de rom, vinuri și bere. Muzicieni locali asigură fundalul muzical, pentru bucuria voastră.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.