Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează satele de pe Rivieră, vizitează parfumeria Fragonard și admiră Gourdon, într-un tur din Nisa

Explorează satele de pe Rivieră, vizitează parfumeria Fragonard și admiră Gourdon, într-un tur din Nisa

13 Reviews

Nisa / Franta

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Explorarea satelor idilice de pe Riviera Franceză reprezintă o excursie populară, de o zi, din Nisa, și acest tur în grup mic oferă o experiență mult mai intimă. Vizitează parfumeria Fragonard în Grasse, admiră priveliștile din vârful dealului din Gourdon, cercetează galeriile de artă din St-Paul-de-Vence și mergi pe urmele celor mai mari staruri de la Hollywood, în strălucitorul Cannes.

Repere:

  • Tur în grup mic, de o zi, la Cannes, Gourdon și Saint-Paul-de-Vence, cu plecare din Nisa;
  • Intră în culise la parfumeria Fragonard din Grasse;
  • Explorează satele medievale pitorești Gourdon, Saint-Paul-de-Vence și Tourettes-sur-Loup;
  • Bucură-te de atmosfera high-life din orașul Cannes, împânzit de celebrități;
  • Tur ideal pentru cei care vizitează Riviera Franceză pentru prima dată sau pentru cei care nu au mult timp la dispoziție;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus;
  • Tur în grup mic, limitat la opt persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

O combinație a tot ce este minunat în această regiune, Provence-Alpes-Côte-d’Azur, acest tur include autentica Provence, sate medievale ridicate îndrăzneț în vârfurile munților și high-life-ul celor bogați și faimoși, de-a lungul litoralului!

După ce ești preluat de la hotelul tău din Nisa, îți începi turul în Grasse, unde descoperi lumea parfumurilor Fragonard, înainte să mergi pe Route Napoleon și apoi să urci la Gourdon, la peste 845 de metri deasupra mării.

St-Paul-de-Vence este următoarea oprire – acest sat atât de renumit pentru arta sa, unde atât de mulți dintre cei mai faimoși artiști din lume și-au petrecut timpul. Încă important din punct de vedere cultural și astăzi, mulți artiși renumiți sau în devenire se adună în această Mecca a artelor.

Ultima oprire a zilei este Cannes... unde se strâng cei bogați și faimoși. Unde are loc cel mai celebru festival de film din lume. Fii tu însuți un star – covorul roșu reprezintă o bună ocazie pentru a face fotografii – înainte de a hoinări de-a lungul plajei cu nisip sau de a cerceta vitrinele magazinelor!

La final, șoferul tău te aduce înapoi la hotelul tău din Nisa.

 

Vezi și alte experiențe din Nisa

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.