Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Participă la un jeep-safari în insula Gomera & vizitează San Sebastian de la Gomera, locul de unde Columb și-a început prima explorare

Participă la un jeep-safari în insula Gomera & vizitează San Sebastian de la Gomera, locul de unde Columb și-a început prima explorare

Tenerife / Spania

Durată: 10 ore

Furnizor:

Get Your Guide

Scurtă descriere:

Explorează La Gomera cu un jeep 4x4 și descoperă cele mai interesante locuri de pe insulă. Mergi la San Sebastián de La Gomera, de unde Columb a pornit pentru a descoperi Lumea Nouă. Vezi una dintre cele mai mari păduri de dafini din lume, în Rezervația Naturală Garajonay.

Repere:

  • Descoperă o insulă unică din Canare, limba și tradițiile sale diferite;
  • Explorează multele atracții interesante ale insulei La Gomera, cu un jeep 4x4;
  • Vizitează San Sebastián de La Gomera, de unde Columb a pornit spre Lumea Nouă;

La ce să te aștepți:

Descoperă cele mai interesante locuri de pe insula La Gomera într-un safari cu un jeep 4x4, din Tenerife. Vizitează San Sebastián de La Gomera, Agulp și Rezervația Naturală Garajonay.

 

După ce ești preluat dimineața din zona de sud din Tenerife, prinde feribotul spre insula învecinată, La Gomera. Pornește pe un traseu fantastic, spre cele mai impresionante locuri de pe insulă, care acum mult timp a jucat un rol important în călătoriile de explorare spre Lumea Nouă.

 

Mergi spre capitala San Sebastián de La Gomera, de unde Columb a pornit pentru a descoperi ceea ce s-a dovedit a fi un nou continent. Apoi vizitează Rezervația Naturală Garajonay, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO și casă pentru una dintre cele mai mari păduri de dafini din lume.

 

Descoperă o insulă diferită, care are propria istorie, tradiții și chiar o limbă diferită, cunoscută ca „Silbo Gomero“.

 

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.