Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează 3 vulcani din Tenerife & participă la un barbeque și o degustare de vin într-o bodega tipică

Vizitează 3 vulcani din Tenerife & participă la un barbeque și o degustare de vin într-o bodega tipică

50 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 69

Scurtă descriere:

Descoperă trei cei mai interesanți vulcani din Tenerife în acest tur de o zi. Vizitează Chinyero, Pico Viejo și Teide. Bucură-te de vin și de preparate făcute la grătar într-o bodegă și plantează un copac pentru generațiile următoare.

Repere:

  • Descoperă trei cei mai importanți vulcani din Tenerife, într-o zi;
  • Bucură-te de peisajul pitoresc al insulei;
  • Admiră formațiunile de roci bizare și curgerile de lavă solidificate;
  • Fă o plimbare prin cel mai tânăr peisaj vulcanic din Tenerife;
  • Află mai multe despre istoria insulei;
  • Vizitează Pico del Teide;
  • Bucură-te de un grătar delicios în una dintre cele mai bune bodegi;
  • Încearcă vinuri organice excelente;
  • Plantează un copac, pentru a oferi ceva înapoi naturii.

La ce să te aștepți:

Sunt mai mult de 400 vulcani în Tenerife. Află despre trei dintre cei mai importanți vulcani în acest tur antrenant, ce include o degustare de vinuri și un bufet cu preparate făcute la grătar. Călătorește spre Chío și vezi formele bizare ale primei tale destinații, Chinyero.

 

Chinyero este cel mai tânăr vulcan din Tenerife și lava sa pare să se fi solidificat doar cu câteva minute înainte. Explorează zona într-o plimbare și bucură-te de priveliștile peisajului de lavă neagră ce-ți taie respirația, pe cărări de-a lungul pinilor.

 

Apoi descoperă Pico Viejo, vulcanul cunoscut și sub numele de nările lui Teide. Este considerat cel mai vechi vulcan de pe insulă. Admiră cu uimire câmpurile de lavă cu roci în diferite culori, vechi de secole.

 

În cele din urmă, vizitează regele tuturor munților insulei – muntele Teide. Cel mai înalt vulcan al Spaniei se ridică dintr-un peisaj cu un crater fantastic și oferă un fundal fără pereche. Află despre această minune naturală spectaculoasă de la ghidul tău.

 

Peisaje incredibile te însoțesc pe drumul spre Vila Flor, unde te oprești pentru o gustare la una dintre cele mai bune bodegi. Bucură-te de vinuri și de preparate deliciosae, făcute la grătar.

 

Atracția zilei este plantarea unui copac tânăr. Prin acest mic gest, faci posibil pentru copiii din Tenerife să experimenteze insula așa cum ai putut-o tu experimenta – în toată frumusețea și culorile ei.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.