Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Experimentează un zbor în tandem cu parapanta, în sudul insulei Tenerife

Experimentează un zbor în tandem cu parapanta, în sudul insulei Tenerife

9 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 113

Scurtă descriere:

Experimentează sudul insulei Tenerife de la înălțime, într-un zbor în tandem de 20-30 de minute cu parapanta, și bucură-te de priveliștile aeriene senzaționale ale acestui peisaj incredibil. Descoperă cerul într-un mod cu totul diferit!

Repere:

  • Bucură-te de un zbor în tandem cu parapanta, cu un instructor experimentat;
  • Admiră priveliștile de neuitat ale peisajului dramatic din sudul insulei Tenerife;
  • Beneficiază de transferul dus-întors din Costa Adeje, Las Americas și Los Cristianos.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de un zbor în tandem cu parapanta, cu un instructor experimentat, de la o înălțime de 750 de metri deasupra solului. Lansează-te spre cer de la Ifonche sau Taucho și zboară peste atracțiile zonei, cum ar fi Parcul Natural și Rural Ifonche, râul Barranco del Infierno și formațiunile stâncoase Roque del Conde.

Admiră priveliștile incredibile într-o activitate simplă și sigură. Experimentează noi emoții, pentru a pleca acasă cu amintiri ce durează o viață întreagă.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.