Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Aflați cum se fabrică sticla într-un atelier din Murano și vizitați o fabrică de dantelă în insula Burano, într-un tur cu barca

Aflați cum se fabrică sticla într-un atelier din Murano și vizitați o fabrică de dantelă în insula Burano, într-un tur cu barca

29 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Veneția este celebră pentru laguna sa listată în patrimoniul UNESCO, dar insulele orașului sunt renumite și pentru tradiția artizanală. Această croazieră de cinci ore pe o barcă privată are opriri în Insula Murano, unde urmăriți o demonstrație incitantă de prelucrare a sticlei, și în Insula Burano, pentru o vizită la o fabrică de dantelă.

Repere:

  • O croazieră de cinci ore în Insula Murano și Insula Burano;
  • Admirați priveliștile insulelor San Giorgio, Certosa și Sant Erasmo pe măsură ce navigați prin laguna venețiană;
  • Aflați cum se face sticla de Murano în timpul unei demonstrații;
  • Vizitați o fabrică de dantelă pe Insula Burano;
  • Transportul privat vă asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă ghidul privat în Piața San Marco la timp pentru plecarea de la ora 9.30 și îndreptați-vă spre doc, să vă îmbarcați pe vasul privat. Navigați în jurul lagunei venețiene, listată în patrimoniul UNESCO, și admirați priveliștile când treceți pe lângă insulele San Giorgio, Certosa și Sant Erasmo.

Sosiți în Insula Murano și vă plimbați, luându-vă timp să admirați biserica de secolul al XII-lea Santi Maria e Donato. Apoi, descoperiți motivul pentru care insula este celebră – sticla de Murano – și vizitați o fabrică de sticlă, unde vă bucurați de o demonstrație de suflare a sticlei și poate achiziționați suveniruri superbe, făcute manual.  

Înapoi în barcă, este un drum scurt până la Insula Burano, unde casele multicolore și portul pitoresc vă vor îndemna să faceți fotografii. După ce admirați peisajul, faceți o vizită la o fabrică de dantelă, ca să descoperiți istoria bogată a artizanilor din zonă. După ce vă întoarceți în Veneția, turul vostru se încheie în Piața San Marco.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.