Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Experimentează viața de noapte din San Jose alături de un ghid local

Experimentează viața de noapte din San Jose alături de un ghid local

12 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 4 ore

Furnizor:

Urban Adventures

De la 77

Scurtă descriere:

Vin, o mulțime de cultură, istorie, o cină locală gustoasă și șansa de a experimenta viața de noapte din San Jose alături de un localnic – aceasta este cea mai bună noapte!

Repere:

  • Experimentezi San Jose noaptea, cu un localnic care îți deschide drumul;
  • Explorezi piețe, clădiri importante și cartiere rezidențiale;
  • Te adâncești în cultura și istoria orașului;
  • Te delectezi cu un meniu local gustos, preparat cu ingrediente locale;
  • Deguști vinuri atent selectate, în timpul cinei;
  • Include ghid vorbitor de limbă engleză, transport din San Jose la restaurant, trei pahare de vin, cină.
  • Turul durează patru ore, iar punctul de întâlnire este Piața Centrală, intrarea de lângă Walking Central Avenue South East Corner Street no 6.

La ce să te aștepți:

Explorează San Jose noaptea, cu piețele sale locale, obiectivele culturale și cu o cină gustoasă însoțită de vinurile perfecte. Cunoaște îndeaproape viața de noapte din San Jose, începând de la Piața Centrală, unde este cel mai bun loc să afli despre gastronomia locală. Plimbă-te alături de ghid și află secretele utilizării rădăcinilor, ierburilor și fructelor locale în tradițiile culinare de aici, inclusiv despre ingrediente care vor juca un rol important în cina costaricană pe care o servești mai târziu. Localnicii spun că poți să cumperi orice la Piața Centrală, chiar și licori afrodisiace...

După vizita în piață, mergi pe Central Avenue și asculți povești despre istoria orașului, dar vizitezi și cea mai frumoasă clădire, cea care găzduiește Teatrul Național.

De acolo, continui plimbarea care te face să apreciezi arhitectura din San Jose, prin Morazan Park, unde vezi clădirea metalică, apoi prin parcul Spaniei, pentru o panoramă excelentă a Yellow House (acum Ministerul de Externe).

Continui spre fermecătorul Barrio Amon, unul dintre cele mai vechi cartiere din San Jose. Conceput de Amon Fasileau, un francez care s-a stabilit în zonă, acesta a devenit unul dintre cele mai pitorești locuri din oraș, cu o istorie arhitecturală bogată.

Petreci restul serii la un restaurant preferat de localnici, specializat în vinuri și preparate gourmet. Acest loc este specializat în gastronomia costaricană, un spațiu unic ce oferă artă, cultură și istorie, pe lângă fine dining. Vederea de pe terasă este spre un muzeu în aer liber, unde arhitectura anilor 1930 se combină cu clădirile moderne, mix care îi dă cartierului șarmul eclectic.

Între cele trei feluri de mâncare pe care le servești și vinurile pe care le deguști, sfârșești seara în stil, simțindu-te ca un adevărat localnic. Ghidul e gata să îți facă sugestii despre locul în care să mergi mai departe. Dacă nu, te poate ajuta să te întorci la locul de cazare.

Acest tur are loc cu un grup limitat la 12 persoane.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.