Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Fă un tur al incăperilor din Palatul Dogilor & admiră opere de artă, fără să stai la coadă

Fă un tur al incăperilor din Palatul Dogilor & admiră opere de artă, fără să stai la coadă

336 Reviews

Veneția / Italia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Experimentează grandoarea și misterul Palatului Dogilor din Veneția cu acest bilet cu ajutorul căruia sari peste coada de la intrare. Ajungi chiar în fața tuturor alături de ghidul tău, iar apoi te plimbi în voie prin încăperile deschise publicului, bogat ornamentate, aflând povești despre puternicii conducători venețieni. Admiri operele de artă magnifice care decorează palatul, printre care se află capodopere de Tintoretto sau Veronese. Explorează și părțile mai întunecate ale locului, trecând pe la zona de detenție și traversând celebra Punte a Suspinelor.

Repere:

  • Un tur de două ore în Palatul Dogilor, condus de un ghid cunoscător;
  • Bucură-te de intrarea rapidă în acest edificiu venețian gotic magnific cu bilete care te ajută să sari peste coada de la intrare;
  • Explorează încăperile deschise publicului și privește lucrările renascentiste ale lui Tintoretto și Veronese;
  • Află despre dogii care au condus republica în vechime;
  • Treci pe Puntea Suspinelor și fă un tur al noii închisori.

La ce să te aștepți:

Unul dintre cele mai semnificative edificii venețiene din punct de vedere arhitectural și cultural, Palatul Dogilor a fost reședința conducătorilor republicii vreme de secole. Întâlnește-ți ghidul la grădinile regale și faceți împreună o scurtă plimbare până în Piața San Marco. Admiră exteriorul gotic al clădirii, înainte de a trece pe lângă coada de la intrare cu ajutorul biletelor cu acces prioritar.

Plimbă-te prin încăperile fastuoase, ornate din podele și până în tavan cu picturi murale elaborate și cu decorațiuni. Admiră câteva capodopere renascentiste, precum lucrările lui Tintoretto sau Veronese. Explorând, ascultă și poveștile ghidului tău (la care ai acces prin căști, ca să te plimbi în voie).

Vizitează și camerele de judecată și află totul despre practicile utilizate de neînfricații dogi care au condus Veneția secole întregi. Traversează Puntea Suspinelor, care leagă Palatul Ducal de noul complex de detenție, unde erau închiși deținuții sau inamicii republicii. Mergi pe urmele condamnaților, printre holuri și celule. Turul tău de două ore se încheie în spatele palatului, în Piața San Marco.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.