Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Pedalează spre zona renumită pentru mâncare stradală din Chiang Mai și bucură-te de degustări

Pedalează spre zona renumită pentru mâncare stradală din Chiang Mai și bucură-te de degustări

7 Reviews

Chiang Mai / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 53

Scurtă descriere:

Pedalează prin zona din Chiang Mai recunoscută pentru mâncarea stradală și savurează gustările de pe drum în acest tur amuzant, de patru ore, cu bicicleta. Descoperă o fațetă diferită a gastronomiei thailandeze în timp ce afli despre moștenirea culturală variată a orașului și deguști delicioasele preparate Shan, Tai Yai și Muang. Croiește-ți drum cu bicicleta prin oraș, pe măsură ce-ți urmezi ghidul spre piețe de mâncare aglomerate, spre comori mai puțin știute și spre popularele standuri cu mâncare stradală. După ce-ți satisfaci pofta cu o varietate de delicatese locale, bucură-te de un ceai și de un desert într-un loc pitoresc, admirând priveliștile râului Ping.

Repere:

  • Tur de degustări culinare în Chiang Mai, de patru ore, pe bicicletă;
  • Pedalează prin cartierele din oraș într-un tur cu bicicleta;
  • Bucură-te de delicioasele preparate culinare Shan, Tai Yai și Muang;
  • Descoperă faimoasa scenă de mâncare stradală din Chiang Mai;
  • Sunt disponibile și variante vegetariane;
  • Probabil, un tur care se desfășoară cu casa închisă;
  • Tur în grup mic, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Gastronomia tradițională din Chiang Mai este delicioasă și cumva diferită de mâncarea thailandeză. Pregătește-te pentru o călătorie culinară în Chiang Mai. Pedalează pe străzile lăturalnice și pe aleile din oraș, oprindu-te la standurile cu mâncare stradală și în piețe. Întreaga lume a preparatelor culinare thailandeze specifice regiunii de nord se dezvăluie pentru a-ți satisface toate poftele. Alături de Muang, deguști, de asemenea, și mâncare Shan sau Tai Yai. Se găsește ceva bun pentru fiecare, așa că și vegetarienii sunt bineveniți. Pedalează pentru a descoperi gastronomia thailandeză autentică din nord.

Vezi și alte experiențe din Chiang Mai

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.