Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Escaladați muntele Pico del Teide, cel mai înalt munte din Spania, într-un tur ghidat

Escaladați muntele Pico del Teide, cel mai înalt munte din Spania, într-un tur ghidat

80 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 74

Scurtă descriere:

Urcă pe Pico del Teide, cel mai înalt munte din Spania, în acest tur de o zi în Tenerife. Plimbă-te pe câmpurile de lavă și de roci vulcanice la o înălțime de 3.700 de metri, unde poți admira priveliștea fantastică deasupra Insulelor Canare, înainte de a lua telecabina la coborâre.

Repere:

  • Urcă pe Pico del Teide, cel mai înalt munte din Spania;
  • Admiră priveliștea fantastică a întregului arhipelag;
  • Bucură-te de o drumeție provocatoare, într-un peisaj unic;
  • Vezi frumoasa natură din Tenerife.

La ce să te aștepți:

Urcă pe cel mai înalt munte din Spania, Pico del Teide, în acest tur solicitant, de o zi. Pornești la drum prin Cañadas, spre El Portillo, atingând o altitudine de aproximativ 2.300 de metri. În timp ce traseul se apropie treptat de munte, ajungi mai întâi în spatele Montaña Blanca, cu uriașele pietre negre „Huevos del Teide“ (ouăle din Teide).

 

După aproximativ o oră și jumătate, cărarea prin câmpurile de lavă și roci vulcanice devine mai abruptă și te conduce spre Refugio de Altavista. Continui și treci peste curgerile de lavă solidificate, spre stația montană unde se află telecabina. De aici, călătorești spre vârful muntelui, folosind biletul special, luat din timp.

 

Bucură-te de priveliștile fantastice al Insulelor Canare și experimentează liniștea din vârful muntelui. La finalul turului, iei telecabina înapoi la punctul de pornire.

 

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.