Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Trăiește aventura mexicană supremă, cu snorkeling, caiac, tiroliene în mijlocul pădurii tropicale

Trăiește aventura mexicană supremă, cu snorkeling, caiac, tiroliene în mijlocul pădurii tropicale

21 Reviews

Playa Del Carmen / Mexic

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Plonjează în patru cenote strălucitoare ascunse în jungla din Yucatan într-o aventură de o zi întreagă, cu plecare din Playa del Carmen. Fă snorkeling, alunecă pe tiroliană, plimbă-te cu caiacul și coboară în rapel la aceste formațiuni naturale incredibile într-o aventură în mijlocul peisajului spectaculos al pădurii tropicale mexicane. Află informații despre caracteristicile fizice și despre formarea acestor piscine naturale subterane de la un ghid experimentat și cunoscător. Savurează prăjiturele, ciocolată și un prânz delicios în timpul zilei, ce include, de asemenea, și transportul dus-întors de la hotelul tău din Playa del Carmen.

Repere:

  • Vizitează patru tipuri de cenote, la parcul Xenotes Oasis Maya din peninsula Yucatan;
  • Plimbă-te cu caiacul și plutește într-un tub interior într-o cenotă deschisă, și admiră vegetația exotică;
  • Zboară pe o tiroliană, la mare înălțime, deasupra unei cenote antice, și înoată în apele sale liniștite;
  • Coboară în rapel pe pereți de stâncă într-o cenotă semideschisă și fă snorkeling într-o cenotă dintr-o peșteră, pentru a vedea flora acvatică și pești;
  • Bucură-te de gustări de-a lungul zilei și de un prânz cu include o varietate de brânzeturi, delicatese din carne, pâine rustică și salate proaspete;
  • Echipamentul de snorkeling, de rapel și vesta de salvare îți sunt furnizate;
  • Transferul dus-întors de la hotelul tău din Playa del Carmen, inclus.

La ce să te aștepți:

Pleacă de la hotelul tău din Playa del Carmen cu un microbuz confortabil, dotat cu aer condiționat, pentru a-ți începe expediția senzațională. Relaxează-te și admiră peisajul pitoresc, în timp ce savurezi produse de patiserie și bei cafea aromată, apoi ascultă-ți ghidul care-ți oferă informații despre geologia și ecologia peninsulei Yucatan.

Ajungi la frumosul parc Xenotes Oasis Maya și îți începi călătoria spre patru cenote uimitoare, fiecare dintre ele având caracteristici diferite. Urmărește explicațiile fascinante ale ghidului despre modul în care aceste cenote au fost folosite de mayași în scopuri spirituale și sacrificiale, în timp ce admiri vegetația bogată și auzi sunetele unice ale junglei.

Abordează prima cenotă, „de foc“, și urcă-te într-un caiac confortabil, pentru a explora apele misterioase. Vâslește și bucură-te de superbul peisaj înconjurător și de atmosfera mistică din interiorul piscinei naturale subterane. Energizează-te după fiecare cenotă cu o champurrado, o băutură tradițională pe bază de ciocolată, și cu prăjiturele.

Apoi, pune-ți echipamentul de protecție, pentru a te bucura de călătoria vieții tale peste a doua cenotă, de „vânt“. Zboară deasupra piscinei strălucitoare pe tiroliana de mare viteză, înainte de a plonja în apele limpezi înconjurate de pereți de calcar, pentru o baie înviorătoare.

Ascultă vuietele puternice ale râurilor care curg cu repeziciune în timp ce cobori în rapel pe pereții celei de-a treia cenote, „de pământ“, în apele îmbietoare de sub tine; urmărește șuvoaiele cum șerpuiesc prin tunelurile întortocheate și prin peșterile adânci, pe măsură ce cobori în adâncurile subterane.  

Vezi, de asemenea, ultima cenotă, de „apă“, o piscină naturală fascinantă plină de formațiuni de roci abrupte și de viață sălbatică diversă. Pune-ți echipamentul de snorkeling și scufundă-te în apele răcoritoare, pentru a descoperi grădini de nuferi și pești colorați, în această minune subacvatică armonioasă.

Bucură-te de un prânz delicios în timpul unei opriri pe drumul de întoarcere la hotelul tău; savurează o supă de legume, o selecție premium de brânzeturi și de delicatese din carne, pâine și salate proaspete. Bea băuturi cum ar fi cafea, vin, bere și apă în timpul mesei, apoi instalează-te pentru scurta excursie înapoi la hotelul tău din Playa del Carmen.

Vezi și alte experiențe din Playa Del Carmen

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.