Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur pitoresc la cascada Chamarel, la dunele 7-Colored Earth, La Rhumerie de Chamarel, Grand Bassin, Trou aux Cerfs

Faceți un tur pitoresc la cascada Chamarel, la dunele 7-Colored Earth, La Rhumerie de Chamarel, Grand Bassin, Trou aux Cerfs

160 Reviews

Mauritius

Durată: 10 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 119

Scurtă descriere:

Explorați mai puțin știuta coastă de sud-vest a insulei Mauritius într-un tur pitoresc de 10 ore la cascada Chamarel, dunele 7-Colored Earth, La Rhumerie de Chamarel, Grand Bassin, Trou aux Cerfs și la fabrica de nave în miniatură din Curepipe.

Repere:

  • Tur pitoresc pe coasta de sud-vest a insulei Mauritius;
  • Admirați frumusețea sălbatică a acestei regiuni mai puțin știute;
  • Vedeți atracții precum cascada Chamarel, dunele 7-Colored Earth, La Rhumerie de Chamarel, Grand Bassin, Trou aux Cerfs.

La ce să te aștepți:

Bucurați-vă de un tur pitoresc de 10 ore în peisajul mai sălbatic din sud-vestul insulei Mauritius, oprindu-vă la atracții uluitoare, cum ar fi dunele 7-Colored Earth din Chamarel, și noul pod Macondé.

Mergeți într-o călătorie spre colțul de sud-vest al insulei Mauritius, oprindu-vă la podul Macondé pentru priviri panoramice peste râul Baie Du Cap. Continuați spre satul Chamarel, pentru a admira cascada Chamarel, înaltă de 90 de metri, și curioasele dune 7-Coloured Earth, un fenomen natural rezultat în urma curgerilor de lavă bazaltică, care transformă mineralul argilos în nuanțe vibrante de roșu, maro, violet, verde, albastru, purpuriu și galben.

Vizitați La Rhumerie de Chamarel, pentru a afla despre variatele etape implicate în producția romului local, înainte de a degusta produsul final! Un prânz gourmet delicios vă așteaptă într-un restaurant local. Apoi, faceți o călătorie scurtă spre parcul Black River Gorges, unde regăsiți o mare parte din flora și fauna endemică a insulei.

După aceea, vă îndreptați spre lacul sacru Grand Bassin, cel mai important loc de rugăciune pentru populația hindusă din Mauritius. Opriți-vă la craterul vulcanic Trou Aux Cerfs, unde vă puteți bucura de o priveliște panoramică cu aproape întreaga insulă.

Încheiați-vă turul cu o oprire la fabrica de nave în miniatură din Curepipe, unde meșteșugarii care lucrează aici sunt experți în arta miniaturizării și în tehnicile necesare creării replicilor.

Vezi și alte experiențe din Mauritius

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.