Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Descoperiți cel mai mare observator solar din lume, pe cel mai înalt vârf din Spania – muntele Teide

Descoperiți cel mai mare observator solar din lume, pe cel mai înalt vârf din Spania – muntele Teide

125 Reviews

Tenerife / Spania

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 26

Scurtă descriere:

Descoperiți cel mai mare observator solar din lume într-un tur de o oră și jumătate la Mount Teide Observatory (observatorul de pe muntele Teide). Vedeți petele și exploziile solare printr-un telescop profesionist și aveți acces la telescop profesionist de noapte, pentru a-i cunoaște istoria și a afla cum funcționează.

Repere:

  • Uitați-vă în soare în siguranță, printr-un telescop profesionist, la observatorul de pe muntele Teide;
  • Aflați cum funcționează un observator și cum lucrează astrofizicienii;
  • Vizitați unul dintre telescoapele de noapte;
  • Urmăriți un film scurt despre cerul de deasupra Insulelor Canare.

La ce să te aștepți:

Aflați cum funcționează un observator într-un tur de o oră și jumătate la observatorul de pe muntele Teide, pe cel mai înalt munte din Spania, și descoperiți unul dintre cei mai înalți vulcani din lume.

Insulele Canare sunt considerate unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a observa cerul (alături de Chile și Hawaii), iar Observatorul Teide este, în prezent, cel mai mare observator solar din lume. Dispune de multe telescoape solare și de noapte, ce aparțin unor țări europene variate.

După o introducere despre spațiile diferite ale observatorului, urmăriți un scurt film despre cerul Insulelor Canare și aflați cu funcționează telescoapele noaptea. Apoi un expert astronom vă explică ce este astrofizica și cum lucrează astrofizicienii.

Observați soarele prin două telescoape: unul pentru a vedea petele solare și altul pentru exploziile solare. Mergeți la un telescop profesionist, pentru a-i explora istoria și a înțelege cum funcționează.

Vezi și alte experiențe din Tenerife

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.