Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă într-o excursie cu barca cum se fabrică sticla în Murano, casele viu colorate din Burano și insula Torcello

Descoperă într-o excursie cu barca cum se fabrică sticla în Murano, casele viu colorate din Burano și insula Torcello

1875 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 25

Scurtă descriere:

Mergi în croazieră către insulele Murano, Torcello și Burano în laguna venețiană. Cele mai faimoase insule venețiene sunt cunoscute în toată lumea pentru peisajele pitorești, pentru meșteșuguri și pentru istoria lor.

Repere:

  • Fă o scurtă călătorie către cele trei insule și petrece 45 de minute pe fiecare dintre ele;
  • Privește artizanii în sticlă la lucru, la o fabrică de sticlă din Murano;
  • Bucură-te de timp liber în Torcello;
  • Vezi casele frumos pictate din Burano.

La ce să te aștepți:

Petrece ceva timp pe cele mai celebre insule venețiene, cunoscute în toată lumea pentru peisajele pitorești, pentru tradițiile artizanale și pentru istoria unică. Plecând din apropierea Pieței San Marco, faci o scurtă călătorie spre Lido, și apoi spre coasta de nord a orașului.

 

Pe barcă, un ghid live îți ilustrează istoria lagunei și a celor trei insule pe care le vizitezi.

Prima oprire este pe insula Murano. Uneori denumită Insula de sticlă, aici vizitezi una dintre cele mai celebre fabrici de sticlă și vezi cum este suflată aceasta. Apoi te îndrepți spre Torcello, cea mai veche dintre insulele locuite.

Îți continui drumul spre Burano, admirând mediul natural și micile insule împrăștiate în jurul tău. Te bucuri de ceva timp liber în Burano, o insulă tipică de pescari cu case pictate în culori contrastante. Caută și dovezile meșteșugurilor din zonă, căci insula este renumită pentru dantelă și broderii, și încearcă câteva dintre celebrele prăjituri de casă făcute aici.

Atenție: odată ajuns pe uscat, acesta nu este un tur ghidat. Ghidul te escortează până la atelierul de sticlărie din Murano și la un magazin de dantelă din Burano. După, ai timp să explorezi fiecare insulă pe cont propriu.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.