Mergi într-un tur în pădurea tropicală & vizitează o fermă de cacao & vezi cum se produce ciocolata
20 Reviews
Scurtă descriere:
Iubitorii de ciocolată preferă acest tur incredibil din La Fortuna, care include cea mai dulce experiență în pădurea tropicală și dezvăluie secretele producției locale de ciocolată. Vizitezi o fermă unde este crescută, procesată și produsă cacaua. Această experiență îți permite să mănânci oricât de multă ciocolată vrei, în timp ce afli despre istoria, cultura și tradițiile acestui preparat popular în Costa Rica.
Repere:
- Tur al ciocolatei în pădurea tropicală, din La Fortuna;
- Bucură-te de o experiență interactivă;
- Află despre producția, istoria și recoltarea de cacao.
La ce să te aștepți:
Considerat un dar al zeilor, arborele-de-cacao era foarte important pentru culturile antice. Era folosit nu doar pentru băuturi ceremoniale, dar semințele sale erau folosite drept monedă, datorită valorii lor economice, în multe regiuni din America Centrală, inclusiv în Costa Rica.
În acest program de două ore interactiv, ai șansa să afli aspecte interesante ale producției de cacao și ciocolată, de la originile și istoria lor, participând la tot procesul de producție, de la recoltarea fructelor, la uscarea și măcinarea semințelor, până la conceperea băuturii preferate de strămoși. Și, desigur, te bucuri de ciocolată organică de înaltă calitate.
Vezi și alte experiențe din La Fortuna
Experiențe culinare și degustări de vin
Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.
Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.