Mergi într-un tur de degustare de vinuri la cele mai renumite podgorii din Sardinia
16 Reviews
Scurtă descriere:
Descoperă vinurile din Sardinia într-un tur de degustări încântător de o jumătate de zi, din Cagliari. Vizitează câteva dintre cele mai aclamate podgorii ale insulei, unde te întâlnești cu producătorii de vin, te plimbi prin vii și faci un tur al facilităților de producție. Degustă soiuri locale, sub îndrumarea unui ghid somelier, și savurează specialități culinare și un prânz delicios.
Repere:
- Tur de degustări de vin de o jumătate de zi, din Cagliari;
- Vizitează podgoriile de top din Sardinia, împreună cu un ghid expert;
- Fă un tur al viilor și al facilităților de producție moderne;
- Degustă diferite vinuri regionale și specialități culinare;
- Bucură-te de un brunch delicios;
- Transferul dus-întors de la hotel este inclus.
La ce să te aștepți:
Pleacă din Cagliari și din zonele vecine pentru a vizita una dintre cramele din Sardinia. În ultimii douăzeci de ani, producția de vin a devenit foarte populară pe insulă, iar producătorii de vin păstrează o tradiție veche. În acest tur vizitezi podgorii din regiunea rurală, te întâlnești cu producătorii, dobândești cunoștințe despre zonă și despre istoria strugurilor. La podgorie, poți afla despre diferitele stadii de producție, de la cules și până la îmbuteliere. Descoperirea diferitelor tipuri de struguri locali, cum ar fi Cannonau, Muristellu, Nuragus și Carignano include degustări de vin și de specialități culinare, precum și un brunch. Degustările culinare sunt locale și făcute în casă.
Vezi și alte experiențe din Sardinia
Experiențe culinare și degustări de vin
Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.
Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.