Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi într-un tur și degustă vestitele șampanii franțuzești din renumita regiune Champagne

Mergi într-un tur și degustă vestitele șampanii franțuzești din renumita regiune Champagne

813 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 10 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 149

Scurtă descriere:

Deschide o șampanie în faimoasa regiune a Franței, Champagne, într-un tur de o zi din Paris. Vizitează unele dintre cele mai faimoase crame de șampanie din lume, Mumm și Mercier, unde poți degusta o varietate de vinuri spumante și să înveți despre onoranta tradiție de fabricare a șampaniei. Adâncește-te în istoria regiunii cu un tur la catedrala Notre Dame din Reims, locul de încoronare a multor regi ai Franței.

Repere:

  • Un tur din Paris al regiunii Champagne cu două sesiuni de degustare;
  • Vizitezi faimoasa catedrală Notre Dame din Reims;
  • Mergi într-un tur ghidat la cramele Mumm;
  • Vezi cramele Mercier și degustă trei tipuri de șampanie;
  • Transportul este inclus.

La ce să te aștepți:

Explorează istoria efervescentă a șampaniei într-un tur superb de o zi, din Paris. Întâlnește-ți ghidul într-o zonă centrală a orașului și urcă într-un autocar confortabil pentru o călătorie pitorească, de aproximativ o oră și jumătate, spre Reims. Cel mai mare oraș din regiunea Champagne, Reims ocupă un loc sacru în istoria Franței, ca loc de încoronare a multor monarhi ai țării. Vizitează celebra catedrală Notre Dame din oraș, în timp ce ghidul îți împărtășește istoria regilor încoronați aici. Apoi, vezi de unde provin unele dintre cele mai faimoase șampanii din lume, într-o vizită la cramele G.H. Mumm. Degustă Cordon Rouge, clasica șampanie Mumm, și învață despre felul în care această casă renumită de vinuri spumante produce șampanie folosind metode tradiționale de mai bine de 200 de ani. 

După o oprire pentru masa de prânz în Reims (pe propria cheltuială), continuă-ți drumul spre idilicul oraș Epernay. Vizitează istoricele cramele Mercier, care produc șampanie din anul 1858. Admiră frumoasele și întinsele pivnițe și bucură-te de o nouă degustare. Așază-te confortabil pentru călătoria înapoi spre Paris, unde vei fi lăsat, pe seară, în același punct de unde ai pornit.

Atenție: Programul de vizitare a cramelor se poate modifica, fără notificare, în funcție de anotimp.

Vezi și alte experiențe din Paris

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.