Acasa Travel Moods Evadare Cazare Algarve - 10 hoteluri boutique pentru o vacanță așa cum o visezi

Travel Mood Evadare

Cazare Algarve - 10 hoteluri boutique pentru o vacanță așa cum o visezi

În vacanță în Algarve îți împarți timpul între relaxarea pe plajele aurii, explorezi stânci ce se înalță în soare la țărmul Atlanticului și te bucuri de sporturi nautice sau de socializare, dacă asta îți dorești. Alege una dintre variantele de cazare în Algarve într-un hotel boutique care îți va face șederea cu atât mai specială.

1. Ozadi Tavira Hotel 4*, Tavira

Oriunde, de la est la vest, vacanța în Algarve reprezintă momente de evadare în frumusețea naturală a ținuturilor de coastă ale Portugaliei. În estul regiunii, acolo unde magia zonei rurale, moștenirea culturală și plajele însorite conlucrează pentru a oferi destinația de vacanță la care visezi, se află hotelul Ozadi Tavira, al cărui design modern, ce păstrează farmecul anilor '70, te cucerește pe loc.

Camerele și apartamentele complet renovate și frumos decorate te introduc într-o atmosferă contemporană, în care accentele retro ies în evidență. Găsești aproape orașul istoric Tavira, dar și plajele superbe ale insulelor Tavira și Cabanas, unde ajungi ușor cu barca sau cu feribotul. Este important de știut că hotelul asigură zilnic transport gratuit spre plaja Cabanas.

Review-uri /  Tarife 

 

2. Memmo Baleeira 4*, Sagres

Nu mai departe de câteva sute de metri de centrul istoric al orașului Sagres și la câteva minute de mers pe jos de plajele Tonel şi Martinhal se află hotelul de design Memmo Baleeira, a cărui atmosferă relaxată este accentuată de frumusețea parcului natural Costa Vicentina, în interiorul căruia și-a găsit un loc aparte.

Cu vedere spre ocean și spre golful Baleeira, camerele și apartamentele oferă tot confortul modern de care ai nevoie, în timp ce restaurantul, barul, piscina, de unde te lași pradă imaginii magnifice a oceanului, și spa-ul reprezintă zonele de relaxare și răsfăț permanent, atunci când nu explorezi frumusețea sălbatică a plajelor și a parcului sau atunci când nu vizitezi fortăreața Sagres sau farul ce semnalează capul St. Vincente. Aici poți face surfing cât vrei, fiindcă hotelul dispune de propriul centru de surf.

Review-uri / Tarife 

 

3. Fazenda Nova Country House, Tavira

Pentru o experiență autentică și rafinată în vacanța din Algarve, Fazenda Nova Country House răspunde tuturor așteptărilor, mai ales dacă vrei să te adâncești în superba zonă rurală din estul regiunii, aproape de orașul istoric Tavira și de numeroase sate idilice, dar și de coastele scăldate de ocean, cu plaje superbe și mici porturi pescărești. În stilul original portughez al unei case de țară, Fazenda Nova oferă o variantă de cazare în Algarve ce constă în 10 apartamente de lux în stil boutique, care combină arhitectura tradițională cu elemente de decor moderne, pentru un confort de neegalat.

Livada, grădinile care înconjoară casa, legumele și fructele crescute aici, care garantează o experiență gastronomică organică, și frumusețea naturală a acestui ținut de poveste, ce se întinde spre țărm, spre parcul natural Ria Formosa, sunt tot atâtea motive pentru a-ți dori să ajungi aici, unde clipele de liniște și de relaxare sunt la ele acasă.

Review-uri / Tarife 

 

pin icon

Citește și alte articole despre Algarve

4. Praia Verde Boutique Hotel 4*, Altura

O pădure de pini densă adăpostește Praia Verde Boutique Hotel din Altura, Castro Marim, ce oferă, din camerele și apartamentele sale confortabile și luminoase, decorate în culori neutre, unele dintre cele mai frumoase vederi către oceanul albastru din estul regiunii Algarve, ce scaldă plaja aurie aflată la o depărtare de doar 800 de metri.

Gastronomia mediteraneană, serviciile impecabile, barul și piscina, dar mai ales cadrul natural, mereu verde, în mijlocul căruia se află hotelul complet renovat sub autoritatea Discovery Hotel Management, au făcut să fie considerat de CNN unul dintre cele mai bune noi hoteluri boutique în 2014.

Review-uri / Tarife 

 

5. Boutique Hotel Vivenda Miranda 4*, Lagos

Deasupra țărmului, în vârful unei stânci din apropierea orașului Lagos, ce-i oferă o deschidere privilegiată către ocean, se află micuțul Boutique Hotel Vivenda Miranda, ce promite o variantă de cazare  holistică de lux în vacanță în Algarve.

Atmosfera intimă a celor 25 de camere și apartamente, decorate fiecare în parte într-un stil unic, grădinile mediteraneene terasate, piscina exterioară, gastronomia artizanală, meniurile vegetariene, vegane sau raw, cele opt plaje din vecinătate și serviciile de spa, oferite în parteneriat cu Neal’s Yard Remedies, fac din acest hotel boutique alegerea perfectă pentru o experiență de vacanță rafinată.

Review-uri /  Tarife

 

6. Epic Sana Algarve 5*, Albufeira

Pentru un cadru cât mai spectaculos, hotelul de lux Epic Sana Algarve este înconjurat de o pădure de pini, o oază de verdeață din mijlocul căreia se zărește frumoasa plajă Falésia, din apropiere de Albufeira, la care ai acces direct după ce cobori scările de lemn ce-ți conduc pașii pe nisipul auriu.

De aici, te poți plimba în voie pe malul oceanului, și nici nu-ți dai seama când ai ajuns în vibrantul port turistic din Vilamoura. Camerele moderne, centrul de fitness și spa, numeroasele piscine, complexul sportiv, restaurantele, barurile și serviciile atente te cuceresc și te răsfață permanent.

Review-uri / Tarife 

 

7. Pine Cliffs Ocean Suites 5*, Albufeira

Tot în Albufeira, cu acces direct pe plaja Falésia, de data aceasta prin intermediul unui lift panoramic, se află noul hotel de lux Pine Cliffs Ocean Suites, ce pune la dispoziție o variantă de cazare în Algarve cu apartamente premium cu vedere spre ocean, dar și apartamente premium cu una sau două camere, toate echipate cu bucătărie, loc de luat masa și zonă de lounge, ce asigură tot confortul necesar pentru o vacanță  de vis.

Nu mai vorbim de cele șapte piscine, la interior și exterior, de restaurante și baruri, de spa, de terenurile de tenis sau de terenul de golf, care îți ocupă timpul într-un mod plăcut atunci când nu te scalzi în soare, la plajă.

Review-uri / Tarife

 

8. Conrad Algarve 5*, Quinta do Lago

Dacă îți dorești să experimentezi una dintre cele mai exclusiviste destinații de vacanță din Algarve, preferată de celebrități din toate domeniile, fie că e vorba de muzică, sport sau cinema, într-unul dintre cele mai moderne hoteluri de cinci stele, atunci trebuie să te cazezi la Conrad Algarve din Quinta do Lago.

Hotelul de lux de pe malul Atlanticului fascinează prin stilul său unic și contemporan, prin atmosfera sofisticată și serviciile impecabile, de la cazare până la restaurantele cu stele Michelin, de la spa și piscine și până la vestitele terenuri de golf, pe care se desfășoară competiții internaționale. Mai mult decât atât, ești aproape de plajele superbe și de parcul natural Rio Formosa, una dintre minunile naturale ale Portugaliei.

Review-uri / Tarife 

 

9. Bela Vista Hotel & Spa 5*, Portimao

O clădire superbă, construită în anul 1918, adaptată pentru a oferi cele mai moderne facilități de cazare în stil boutique, fără a renunța la aerul romantic ce o caracterizează, alături de alte două clădiri unice, adăpostesc hotelul Bela Vista de lângă Praia da Rocha, ale cărei stânci dramatice accentuează frumusețea arhitecturală a construcției istorice. De-a lungul timpului, au fost cazate aici personalități importante, care și-au lăsat semnătura în cartea de oaspeți.

Aici nu doar că te bucuri de decorul impecabil din interior, în care detaliile fac diferența, ci ești și foarte aproape de portul turistic din Portimao, plin de iahturi și de ambarcațiuni de lux, dar și de unele dintre cele mai prestigioase cluburi de golf din Algarve.

Review-uri / Tarife

 

10. Martinhal Sagres 5*, Sagres

Pentru o vacanță  alături de familie, Martinhal Sagres este o alegere excelentă de cazare în Algarve, nu doar datorită poziționării sale avantajate, în vestul regiunii, cu acces direct la plajă și la unul dintre cele mai frumoase parcuri naturale de pe coastă, ci și datorită conceptului general de family friendly cu care își întâmpină clienții de la bun început.

Casele spațioase și decorate cu stil, gândite special pentru familii, restaurantele cu meniuri pentru copii, locurile de joacă dedicate celor mici, piscinele, terenurile de tenis și spa-ul, unde adulții se pot relaxa, dar și multitudinea de activități antrenante ce pot fi experimentate în familie, fie la plajă, fie în mijlocul naturii, răspund oricăror exigențe pentru un sejur de neuitat alături de cei dragi.

Review-uri /  Tarife

 

Pentru a afla și despre alte hoteluri boutique din întreaga lume îți recomandăm să accesezi www.designhotels.com. Cu sigurantă vei gasi aici multe idei interesante și, de ce nu, chiar te vei inspira pentru urmatoarea ta destinație!

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.