Acasa Travel Moods Activ Barcelona, un oraş ca o vacanţă (II)

Travel Mood Activ

Barcelona, un oraş ca o vacanţă (II)

În Barcelona, alături de familie, vacanța este o încântare fie că doar priviți spre agitatul, dar atât de serenul oraș de lângă mare, fie că luați parte la ritmul său trepidant, plin de oportunități de distracție.

Așa cum îți povesteam și în prima parte a acestui articol, sunt atât de multe lucruri de făcut împreună cu cei mici în Barcelona încât vă va fi greu să decideți ce activitate este mai antrenantă și ce experiență mai delicioasă. De la picnicuri la aventuri în parcuri de distracție și de la plimbări pe bicicletă la descoperiri fascinante în lumea subacvatică, Barcelona e gata să vă cucerească.

Experiențe pentru vacanța la Barcelona cu copiii

1. Las Ramblas, artera plină de viață a orașului

Cel mai bun mod de a vă începe vacanța la Barcelona cu copiii este să faceți o plimbare pe celebrul bulevard Las Ramblas, ce pornește din Piața Catalunya și se sfârșește în Port Vell, unde vă întâmpină statuia lui Cristofor Columb. Terase, cafenele, chioșcuri cu suveniruri, artiști, muzicanți și spectacole diverse fac din această stradă una dintre cele mai aglomerate și mai dinamice artere ce taie inima orașului.

Nu ratați faimoasa piață La Boqueria, unde mirosul și culorile fructelor și legumelor proaspete se transformă într-o bucurie a simțurilor.

2. Un picnic în parc, împreună cu familia

Și că tot am amintit de piața La Boqueria, alegeți să mergeți într-un tur care pornește de aici și vă poartă pe străzile din centrul orașului, unde găsiți cele mai bune și mai proaspete produse tradiționale.

De la brânzeturi și jamon, până la sucuri naturale pentru cei mici și vinuri faine pentru voi, aveți tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de un picnic în parc, alături de familie. O experiență culinară autentică în vacanța din Barcelona, în spiritul orașului!

3. Fântâna Magică, un spectacol total

Una dintre cele mai mari atracții turistice din oraș, care adună laolaltă turiștii de pretutindeni veniți în vacanță în Barcelona, este Fântâna Magică de pe Montjuic.

O explozie de apă și lumini se transformă într-un dans pe sunetul muzicii, care acaparează simțurile într-un spectacol total. Nu ratați această experiență magică și oferiți-le celor mici șansa de a vedea un show excepțional.

4. Distracție la înălțime, pe muntele Tibidabo

Muntele Tibidabo nu doar că oferă cele mai frumoase priveliști ale orașului, dar este și locul în care se află unul dintre cele mai vechi parcuri de distracție din Barcelona.

Cu o vechime de peste 100 de ani și cu zeci de atracții, de la cele clasice la cele mai moderne, care culminează cu un rollercoaster ce vă taie respirația, parcul este cea mai bună alegere pentru aventuri de neuitat, adecvate pentru întreaga familie. Luați biletele de intrare și distracția se desfășoară la înălțime!

5. Pedalați în inima orașului

O modalitate foarte plăcută și antrenantă de a descoperi atracțiile orașului este să mergeți într-un tur cu bicicleta, în vacanță la Barcelona cu copiii.

Sagrada Familia, Casa Mila, parcuri, grădini și piețe celebre, alei și străzi pietonale, cartierul gotic și vechiul cartier evreiesc, portul, faleza și multe altele se lasă descoperite și admirate în această experiență de vizitare diferită.

6. Viața din port

O plimbare în Port Vell se transformă numaidecât într-o experiență încântătoare pentru cei mici la vederea bărcilor, iahturilor și a vaselor de croazieră acostate în port. Un pod impresionant vă atrage atenția și vă cheamă să-l traversați. Tot în port se află un mall și un cinematograf IMAX.

7. O plimbare cu barca

Și dacă cei mici au fost atât de încântați la vederea bărcilor și iahturilor din port, de ce să nu le oferiți ocazia de a se bucura de o plimbare cu barca, pe apele calme și albastre ale Mediteranei? 

8. Excursie la PortAventura – amuzament pentru întreaga familie

Dacă tot sunteți în vacanță la Barcelona cu copiii, mergeți într-o excursie în afara orașului și descoperiți aventurile ce vă așteaptă la parcul tematic PortAventura, cel mai mare din Europa.

Cele cinci zone tematice (Mediterană, Vestul Sălbatic, Mexic, China și Polinezia), cu atracțiile lor fabuloase, dar și cel mai înalt rollercoaster din Europa, vă transformă ziua într-o mare de distracție, iar încântarea copiilor este nemărginită.

 

Pentru cei mai mici:

1. Grădina Zoologică din Barcelona, universul animalelor

Peste patru mii de animale din patru sute de specii diferite vă așteaptă la grădina zooologică. Și nu mică va fi bucuria celor mici când dau cu ochii de gorile, tigri, lei, reptile sau de păsări tropicale frumos colorate, pentru a da câteva exemple.

Tot aici pot să călărească ponei sau să se plimbe cu mașinuțele electrice. Procurați-vă bilet din timp și intrați împreună în universul animalelor.

2. Descoperiți lumea subacvatică la acvariul din Barcelona

Acvariul din Barcelona este cel mai mare din lume dedicat vieții subacvatice din Marea Mediterană. Situat în Port Vell, vechiul port din Barcelona, acvariul găzduiește peste 11 mii de animale marine din peste 450 de specii diferite, în cele 35 de bazine ale sale.

Nu ratați Oceanarium-ul, cu tunelul său trasparent, lung de 80 de metri, care vă dă ocazia să mergeți pe sub apă și să vedeți cum înoată în preajma voastră înfricoșătorii rechini, doradele, peștii în formă de șarpe (muraenidae), peștii lună și multe alte specii fascinante. Luați bilet, săriți peste coada de la intrare și trăiți o experiență cu adevărat unică în vacanța din Barcelona!

pin icon

Citește și alte articole despre Barcelona

 

Unde stați

Acevi Villarroel Hotel

Situat în zona centrală a Barcelonei, aproape de principalele zone de interes, hotelul de patru stele surprinde prin design-ul modern și minimalist. Aici puteți alege dintre mai multe tipuri de camere pentru familii, a căror eleganță este accentuată de folosirea lemnului ca element de decor principal, ce conferă o căldură și o estetică aparte.

Review-uri / Tarife

 

Gallery Hotel

Un hotel boutique de 4 stele situat în inima orașului, la trei minute de mers pe jos de faimoasa La Pedrera. Camerele pentru familii sunt diverse și elegante, și pot caza confortabil doi adulți și doi copii, în vacanța din Barcelona.

Review-uri / Tarife

 

Novotel Barcelona City

La acest hotel din centrul Barcelonei nu doar că vă bucurați de standardele lanțului hotelier Novotel, ci și de o ofertă aproape de nerefuzat în vacanța din Barcelona. Dacă alegeți să stați aici, doi copii cu vârsta sub 16 ani beneficiază de cazare și de mic dejun gratuite. Camerele dedicate familiilor oferă tot confortul de care aveți nevoie și pot primi doi adulți cu doi copii.

Review-uri / Tarife

 

Casp 74

Situată în districtul Eixample din centrul orașului, la câteva minute de Piața Catalunya, clădirea Casp 74 pune la dispoziția familiilor venite în vacanță în Barcelona apartamente luxoase și spațioase, complet echipate, cu unul, două sau trei dormitoare.

Review-uri / Tarife

 

Ți-am trezit apetitul pentru o vacanță la Barcelona? Te invităm să descoperi ce alte activități poți avea în această destinție și să consulți lista de Resurse pentru a descoperi cum îți poți organiza foarte ușor, cu furnizori de încredere, vacanța pe care ți-o dorești!

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.