Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță în Belize - o insulă tropicală doar pentru voi

Travel Mood Relaxare

Vacanță în Belize - o insulă tropicală doar pentru voi

O insulă privată în larg, în vacanță în Belize, lângă fabuloasa barieră de corali, doar pentru voi. O oază în care timpul se oprește și în care aveți parte doar de compania fiecăruia... sau de cea a păsărilor exotice. Un loc transpus într-o poveste paradisiacă, ce trebuie experimentată o dată în viață.

Când cauți locul perfect pentru o vacanță în doi, multe destinații pot părea mai aproape, mai exotice sau mai speciale. Dar trebuie să recunoști că puține pot concura cu propria voastră insulă privată în Belize. Chiar aici îți poți rezerva, pentru o perioadă, propria insulă privată, Coral Caye.

Aici, la limita dintre America Latină și Caraibi, unde timpul se scurge încet și unde localnicii vin dintr-un fascinant mix de culturi, se găsește resortul de lux Turtle Inn.

Aflat în apropierea uneia dintre cele mai mari bariere de corali din lume, care găzduiește sute de specii de corali și de pești tropicali, resortul promite experiențe ce pot fi trăite doar o dată în viață.

A simți solitudinea completă, a fi doar cu tine și cei dragi sau cu acel cineva special care te completează, acesta este luxul autentic, pe care îl poți intui de îndată ce ai ajuns la Turtle Inn.

Frumusețea cinematografică a resortului se datorează familiei Coppola, care l-a transformat într-un refugiu idilic pentru cei care se află în căutarea liniștii absolute sau a aventurilor la tropice, în Marea Caraibilor.

Fiindcă, da, este vorba chiar despre insula privată a acelei familii Coppola, al cărei nume îl recunoști de pe genericele unora dintre cele mai iconice filme create în ultimele decade. Acum, paradisul pe care l-au imaginat și l-au transpus în realitate poate fi doar al vostru, pentru un timp.

La doar opt mile marine de resort, pe care le parcurgeți ușor cu barca, se află locul în care vă rupeți complet de lume. Fiindcă ajungeți la Coral Caye, o insulă privată, în culori tropicale, unde vă puteți retrage pentru câteva nopți, în uitare și relaxare, departe de orice definiție a cotidianului.

Pe această insulă experiența din Belize se transformă curând într-o amintire a unui paradis care nu va mai fi niciodată pierdut. Să locuiți pentru o vreme pe o insulă aflată în mijlocul unui ecosistem spectaculos, al cărui relief e dominat de atoli, mici insule, păduri de mangrove, lagune și estuare, este mai mult decât un vis tropical.

Folosită odinioară ca bază pentru pescari, unde aceștia își petreceau nopțile, astăzi ea este o adevărată oază de liniște în ocean, cu propria sa plajă. O mică vilă confortabilă, perfect integrată în peisajul din jur, vă asigură locuința. Amenajată cu grijă, în deplin respect pentru natură, vila păstrează caracteristicile locului, dar oferă toate facilitățile moderne astfel încât nimic să nu vă lipsească, și nimic să nu fie în plus.

Spre seară, sunetul valurilor vă promite un somn liniștitor, și același sunet vă îndeamnă, ziua, să deprindeți secretele snorkeling-ului. Sub ape, acest loc e cu atât mai fascinant.

Intimitatea vă este respectată cu desăvârșire aici. Personalul atent și discret de la Turtle Inn intervine doar atât cât să vă ofere tot ce v-ar putea trebui. Fie că este vorba despre un mic dejun revigorant sau despre o cină preparată după regulile bucătăriei creole, din delicioase fructe de mare proaspăt pescuite, mizați pe priceperea lor. La cerere, staff-ul săritor poate să furnizeze masaje de relaxare sau vă poate pune la dispoziție un chef doar al vostru, care să vă pregătească experiențe culinare speciale, în spiritul locului.

În rest, sunteți singuri aici, pe insula în ale cărei trei clădiri se pot adăposti până la zece persoane. Dar vă simțiți cel mai bine în doi. Leneviți pe hamace, zăbovind pe platforma din fața vilei și privind în zare.

Vă adăpostiți de soare în interiorul tihnit și decorat cu gust, simplitate, rafinament și atenție. Un duș afară, în mijlocul naturii, o scurtă plimbare spre micul golf populat de căluți de mare... fiecare detaliu ce vă umple zilele e extraordinar. Iar serile vi le puteți petrece în The Great House, clădirea ce vă servește drept living room. Cu bar complet echipat, bucătărie funcțională, jocuri și o selecție generoasă de muzică, este un spațiu gândit pentru destindere.

Într-un astfel de loc, nu există program – relaxarea este cuvântul de ordine. Dar dacă împrejurimile vă inspiră, doar sunteți în Belize, unde orice zonă merită explorată! De la snorkeling, chiar de pe plaja voastră privată, până la o scurtă călătorie cu barca spre recif, totul este posibil.

Scufundările în larg se transformă în întâlniri memorabile cu delfini sau broaște țestoase, iar lecțiile de scuba diving alături de instructori calificați fac parte din oferta locului.

Un sejur intr-o insula privată, într-un decor de poveste cum doar natura poate să creeze, cu momente unice, cum nu vei avea nicăieri altundeva – aceasta este experiența specială pe care o poți avea la Coral Caye.

Mai multe detalii referitoare la tarife și condiții de cazare la Coral Caye puteți afla accesând https://www.thefamilycoppolahideaways.com/en/turtle-inn/dwellings/coral-caye

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.