Acasa Travel Moods Relaxare Corfu în familie: 9 hoteluri pentru o vacanță memorabilă

Travel Mood Relaxare

Corfu în familie: 9 hoteluri pentru o vacanță memorabilă

O vacanță în Grecia memorabilă, pe plajele din Corfu, va fi cu atât mai plăcută dacă o petreci în familie. Bucurați-vă de soare, de nisipul fin al apelor, de apa mereu caldă, petreceți momente de calitate împreună și nu uitați că o vacanță este despre felul în care vă simțiți împreună. Tocmai pentru ca celelalte lucruri să nu constituie o grijă în plus, am ales cele mai bune hoteluri pentru familii din Corfu.

1.    Mayor Pelekas Monastery 4*

Design contemporan, servicii de top, facilități exclusive și confort la standarde de lux vă așteaptă la acest hotel situat lângă frumoasa plajă Kontogialos, la nici 15 minute de orașul Corfu, pentru o vacanță în Grecia de neuitat.

Sunt o mulțime de activități de care vă puteți bucura la Mayor Pelekas Monastery, însă facilitățile pentru copii, printre care piscina, clubul pentru copii (4 - 12 ani) și locul de joacă sunt impresionante. Aici se pot juca și distra în voie, dacă vă doriți câteva clipe doar pentru voi. De asemnea, puteți apela și la serviciul de babysitting. Camerele moderne pentru familii, cu vedere spre mare, pot caza până la patru persoane și vă satisfac toate cerințele.

Review-uri / Tarife

2.    Sunshine Corfu Hotel & SPA

Situat chiar pe plajă, pe un deal plin de măslini și pini, aproape de idilicul sat Nissaki și nu departe de orașul Corfu, hotelul ce ia forma unui amfiteatru se ridică semeț deasupra mării, oferind panorame de o frumusețe rară, pentru un sejur în Grecia memorabil.

Familiile cu copii sunt primite și tratate exemplar. Copiii și adolescenții se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități distractive la clubul pentru copii, la piscina dedicată lor sau la diversele locuri de joacă, sub atenta supraveghere a personalului calificat. Pentru cazare, puteți alege fie camerele pentru familii, cu vedere spre mare, fie bungalourile pentru familii.

Review-uri / Tarife

3.    Family Life Karekyra Golf

O grădină superbă, o plajă frumoasă și Mediterana formează decorul autentic în care găsiți acest hotel de patru stele, ce promite o vacanță în Corfu excelentă pentru familii. Nu doar numele, ci facilitățile și serviciile adresate copiilor anunțate din start fac din acest hotel o alegere excelentă pentru familii.

Piscina cu tobogane, mini-clubul pentru copii și locul de joacă sunt doar câteva dintre distracțiile cu care care cei mici pot fi ocupați întreaga zi. Dispuneți aici și de un serviciu de babysitting, în caz de nevoie. Camerele pentru familii, cu zone de dormit delimitate, pot găzdui până la patru persoane. Desigur, nici ofertele all-inclusive nu sunt de neglijat.

Review-uri 

4.    Mayor Capo Di Corfu 4*

Dacă vă gândiți la un loc idilic, care să vă dea impresia că sunteți într-un mic sat grecesc, în mijlocul unei grădini înverzite, în fața unei plaje cu nisip auriu, atunci acest hotel modern din sudul insulei este cea mai bună alegere pentru un sejur în Corfu autentic.

Facilitățile pentru copii, printre care piscina cu tobogane, locurile de joacă, clubul, dar și serviciile impecabile, transformă distracția celor mici în amintiri de neuitat. Camerele pentru familii sunt compuse dintr-un dormitor pentru părinți și un loft, gândit pentru copii, în timp ce apartamentele pentru familii, cu două dormitoare, oferă cazare pentru până la 6 persoane.

Review-uri / Tarife

5.    Aquis Sandy Beach Resort 4*

Situat în nordul insulei, pe frumoasa plajă din golful Agios Georgios, resortul este o alegere excelentă pentru vacanța în Grecia cu familia, mai ales datorită parcului acvatic, care reprezintă atracția principală a hotelului.

Astfel, ansamblul de piscine, printre care și cea pentru copii, împreună cu cele patru tobogane de apă, clubul pentru copiii cu vârste între 4 și 12 ani (Kids Club) și cel pentru adolescenți (Maxi Club, 12 - 17 ani), locul de joacă, sala de jocuri și numeroasele sporturi de apă oferă celor mici activități și momente de distracție de intensitate maximă. Apartamentele pentru familii, cu unul sau două dormitoare, pun la dispoziție tot confortul necesar. Verificați și ofertele all-inclusive, ce pot fi foarte atractive!

Review-uri

6.    Aqualand Resort 4*

Situat chiar lângă parcul acvatic Aqualand, unul dintre cele mai mari de pe insulă, cu zeci de tobogane și atracții irezistibile, resortul creează atmosfera tipică pentru o vacanță în Corfu adecvată pentru familii. Pachetele all-inclusive sunt de nerefuzat.

Pe lângă atracțiile parcului acvatic, unde accesul este gratuit, copiii sunt mereu animați de o echipă de profesioniști și se pot bucura de imensa piscină cu valuri a hotelului, de mini-clubul dedicat lor, de locul de joacă, de terenul de tenis și de baschet, dar și de o mulțime de jocuri și activități antrenante . Camerele pentru familii pot caza până la patru persoane, în timp ce camerele cu mezanin pot primi până la 6 persoane.

Review-uri / Tarife

7.    Iti Grand Hotel 4*

Un hotel all-inclusive numai bun pentru un sejur în Corfu împreună cu familia. Situat la poalele unui deal, cu vedere spre Marea Ionică și aproape de plaja cu nisip auriu, hotelul atrage nu doar prin peisajul superb și prin serviciile excelente, ci și prin facilitățile gândite exclusiv pentru copii, cum sunt locul de joacă, piscina și mini-clubul. Camerele pentru familii, cu vedere spre mare sau spre curtea interioară, pot găzdui cu ușurință până la patru persoane.

Review-uri

8.    Louis Corcyra Beach 4*

Marea Mediterană, golful Gouvia, cu plaja sa aurie, și o grădină superbă creează decorul în care acest hotel all-inclusive vă așteaptă pentru un sejur în Corfu de vis, alături de familie. Mini-clubul (5 - 12 ani) și piscina pentru copii, terenul de joacă sau cel de mini-golf sunt locurile preferate de cei mici, unde distracția și buna dispoziție sunt la ele acasă.

Camerele sau bungalourile pentru familii, în care dormitorul părinților este separat de cel al copiilor printr-o ușă glisantă, oferă vedere fie spre mare, fie spre curtea interioară, și pot găzdui până la 4 persoane.

Review-uri

9.    Park Hotel 3*

Situat tot în golful Gouvia, în mijlocul unei grădini superbe, pline de lămâi și de portocali, la doar 800 de metri de plajă, hotelul de trei stele este o bună alegere pentru o vacanță în Corfu alături de familie, mai ales dacă bugetul alocat nu este unul dintre cele mai mari.

Copiii se pot bucura din plin de facilitățile gândite special pentru ei, cum sunt piscina și locul de joacă. Camerele pentru familii dispun de dormitoare interconectate, astfel încât să satisfacă toate nevoile de cazare.

Review-uri

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.