Acasa Travel Moods Evadare Locul unde ești tu cu tine într-un sejur în Mexic

Travel Mood Evadare

Locul unde ești tu cu tine într-un sejur în Mexic

Un sejur în Mexic este o incursiune într-o lume fascinantă, în care ai șansa să îți găsești liniștea și să te reconectezi cu natura din jur – alege să îți petreci timpul la Papaya Playa Project, un loc în care timpul stă, în jungla de pe coastă.

Evadează într-un sejur în Mexic care îți dezvăluie încă o fațetă uimitoare a vieții liniștite de aici.

Papaya Playa Project este un loc ce își propune să redefinească ospitalitatea clasică.

O inițiativă realizată în parteneriat cu Design Hotels, Papaya Playa Project s-a născut ca locul în care se întâlnesc cultura locală și sustenabilitatea cu spiritualitatea profundă.

Construit de-a lungul plajei, în junglă, acest resort este clădit după principiul simplității și al perfecțiunii pe care doar aceasta o permite, ceea ce îi conferă un farmec special.

Camerele sunt încântătoare, iar restaurantul îți deschide o perspectivă unică asupra apelor. Cei 900 de metri de pe coasta din Tulum pe care îi acoperă resort-ul sunt ocupați de mici cabane și căsuțe cu terase private, care au vedere spre mare și au fost construite folosind doar materiale naturale. Mai mici sau mai mari, cabanele sunt decorate minimalist, în perfect acord cu natura înconjurătoare și cu nuanțele luminoase ale cerului și apelor, iar cele destinate grupurilor mai mari vin și cu jacuzzi și bucătărie complet echipată.

Viața este simplă la Papaya Playa Project – de la specialitățile culinare create pornind de la produsele proaspete din împrejurimi pe care le savurezi zi de zi, la programul de activități gândit ca să te relaxeze pe deplin.

Aici ai parte de masaje, tratamente de beauty (dacă asta îți dorești), dar și de yoga, tai chi sau meditație.

Dar și muzica este parte din experiența autentică pe care o propune locul – asculți creațiile celor mai buni DJ din lume, dar ești încurajat să te exprimi în spațiile comune, fie cântând, fie citind, fie participând la sesiuni de conferințe, toate gândite ca o celebrare a vieții și a relațiilor autentice dintre oameni.

Nu doar creativitatea este un scop pentru fondatorii Papaya Playa Project, ci și sustenabilitatea – până în 2018 locul și-a propus să pună capăt emisiilor și contaminării comunității, lucru pentru care au fost implementate tehnologii inovatoare.

Iar designul, care se încadrează perfect în natura din jur, te va lăsa fără prea multe cuvinte. Nu că ai avea nevoie de ele aici, pentru că Papaya Playa Project este locul în care, într-un sejur în Mexic, doar vrei să te simți liber să fii tu însuți, să te bucuri de peisajul uluitor al Mării Caraibilor, de superbul Tulum și de posibilitatea de a lăsa deoparte orice gând, pentru a-ți pune sufletul pe primul plan.

Odată ajuns aici, experimentează Coridorul, un proiect în mijlocul naturii care va include trei domuri pentru brainstorming, un spațiu de interacțiune ce va găzdui influenceri din întreaga lume, folosit pentru a dezbate probleme, a inspira și a uni oameni cu valori și scopuri comune, care se strâng aici pentru a încerca noul, fie că este vorba despre experiențe culinare, fie despre unele culturale.

Hrana este luată foarte în serios, iar Papaya Playa Project este creat și ca un loc în care experimentezi arome și texturi autentice, organice, din ingrediente crescute în propria grădină.

La fel de importantă este hrana spirituală, care vine în forma sesiunilor de yoga sau șamanism. Nu ignora, spre exemplu, Temazcal, ceremonia de recunoștință pentru Pământ, o tradiție străveche, parte a unor practici șamanice cu rădăcini adânci în cultura mexicană. Conform acesteia, fiecare om este dominat de aspectul spiritual și de cel fizic, care este reprezentat de Temazcal, o formă de iglu care se aseamănă pântecelui Mamei Pământ. Iar aceste sesiuni de curățare constau în invocarea, de către un șaman, a spiritelor naturii și ale străbunilor, care ajută la curățarea energiilor.

Aceeași abordare holistică guvernează și spa-ul, un spațiu exterior, pe plajă, unde beneficiezi, pe lângă tratamentele clasice, de practici mayașe de vindecare și de serviciile unui șaman. Nici pe departe un spa clasic, locul de pe plajă stimulează simțurile și te conectează profund cu tine, și chiar această conexiune stă la baza întregului concept de lux care guvernează resort-ul: unul care pune preț pe călătorie, plăcere și o existență echilibrată.

Și evenimentele care au loc la Papaya Playa Project pornesc de la aceeași idee. Odată ajuns, participă la o Full Moon Party, o petrecere săptămânală care include set-uri de la muzicieni proeminenți, dar și la Opera Maya sau Riviera Maya Film Festival.

Și bucură-te de numeroasele activități –experimentează yoga, cursuri de kite boarding sau snorkeling, diving, caiac, excursii de pescuit sau de fotografiat împrejurimile – resortul îți pune la dispoziție o persoană care să organizeze orice ți-ai dori să încerci în sejur în Mexic.

Bucură-te, deci, de liniște, de pace interioară și de cel mai frumos peisaj imaginabil – ai găsit locul în care noțiunea de vacanță capătă valențe noi.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.