Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur cu ghid local și descoperă secretele impresionantului Cartier Gotic din Barcelona

Mergi într-un tur cu ghid local și descoperă secretele impresionantului Cartier Gotic din Barcelona

273 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 16

Scurtă descriere:

Bucură-te de un superb tur cu ghid local al Cartierului Gotic și vezi străzile vechi ale Barcelonei. Descoperă unul dintre cele mai fermecătoare cartiere medievale din Europa, află secretele din spatele ruinelor orașului și explorează aleile ascunse ale Cartierului Gotic.

Repere:

  • Bucură-te de un tur gratuit, la pas, și descoperă încântătorul Cartier Gotic al Barcelonei, una dintre principalele atracții turistice din Barcelona;
  • Lasă-l pe ghidul local să te încânte cu personalitatea și cunoștințele lui;
  • Descoperă originile orașului printre ruinele romane ascunse;
  • Vizitează micile piețe fermecătoare ale Barcelonei: Plaça del Pi, Sant Felip Neri, Portal de Sant Iu și multe altele;
  • Treci prin pasajele înguste și coridoarele pline de legende și istorie;
  • Admiră principalele temple gotice, inclusiv mănăstirea retrasă a catedralei;
  • Explorează Barcelona de-a lungul veacurilor, din trecut spre prezent;
  • Lasă-ți ghidul să te sfătuiască unde să mănânci și ce altceva să vizitezi după acest tur.

 

La ce să te aștepți:

Mergi în acest tur de două ore în inima medievală a Barcelonei și descoperă lucruri fascinante despre oraș, cum ar fi legenda care învăluie steagul catalan, de ce 13 gâște locuiesc în Catedrala gotică din Barcelona și cum construiești un turn din oameni. 

Pornești din Plaça Reial și hoinărești pe străzile înguste și pline de atmosferă din centrul orașului vechi împreună cu un ghid expert. Experimentează unul dintre cele mai bine conservate cartiere medievale din Europa și descoperă multele secrete care se ascund în spatele ruinelor din legendarul Cartier Gotic din Barcelona. Pornește într-o călătorie istorică în timp ce afli despre tradițiile antice ale orașului, admiră impresionanta arhitectură gotică și află detalii interesante despre principalele atracții turistice din aceasă zonă din Barcelona.

 

 

 

 

 

 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.