Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi pe urmele lui Picasso și descoperă locurile în care acesta a trăit în perioada 1895-1905

Mergi pe urmele lui Picasso și descoperă locurile în care acesta a trăit în perioada 1895-1905

364 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 25

Scurtă descriere:

Descoperă viața lui Picasso în Barcelona într-un tur ghidat de două ore și vizitează locurile frecventate de celebrul artist. Alătură-te ghidului tău pentru a explora zonele din Barcelona în care mergea maestrul, urmând căile care duc la locurile unde obișnuia să-și petreacă timpul, unde învăța și care i-au marcat evoluția ca artist între anii 1895 și 1905. Vezi școala de artă a lui Picasso, cafeneaua unde se întâlnea cu alți artiști și alte locații importante din viața artistului la tinerețe. Încheie-ți excursia cu un bilet de acces cu ajutorul căruia sari peste coada de la intrare la Muzeul Picasso, unde ai parte de un tur ghidat în care admiri colecția impresionantă.

Repere:

  • Un tur tematic despre Pablo Picasso de două ore în Barcelona, condus de un expert local;
  • Vezi locurile importante pentru Picasso din perioada în care a locuit în Barcelona, la sfârșitul secoului al XIX-lea și începutul secolului XX;
  • Vezi locații ca Llotja Mar, școala de artă unde a studiat, și Els Quatre Gats, cafeneaua pe care a frecventat-o;
  • Explorează vibrantul cartier La Ribera, unde avea un studio înainte de a se muta la Paris;
  • Bucură-te de o intrare la Muzeul Picasso, fără să stai la coadă, care găzduiește peste 4.000 de lucrări ale artistului;
  • Admiră operele importante în timp ce ghidul îți explică picturile și tehnicile folosite de Picasso;
  • Află informații despre perioada de tinerețe a artistului și despre oamenii și evenimentele care i-au influențat arta.

La ce să te aștepți:

Mergi pe urmele lui Pablo Picasso în acest tur în Barcelona, ce acoperă câteva dintre locurile obișnuite de întâlnire ale artistului și pe cele în care s-a format ca pictor. Această oportunitate unică de a vedea Barcelona prin ochii faimosului artist aduce o perspectivă și mai adâncă asupra capitalei Cataloniei în timpul vizitei tale.

Începe-ți turul întâlnindu-te cu ghidul tău vorbitor de engleză în centrul Barcelonei, la ora 3 după-amiaza, unde îți începi plimbarea pentru a descoperi viața artistului petrecută în oraș între anii 1895 și 1905. Climatul creativ abundent care caracteriza orașul în perioada lui Picasso a jucat un rol critic în dezvoltarea lui ca artist.

Urmează-ți ghidul de-a lungul arterelor boeme pe care Picasso a umblat și oprește-te la El Quatre Gats, o cunoscută cafenea din Barcelona unde pictorul se întâlnea și socializa cu comunitatea artistică a orașului. Treci pe la Llotja Mar, o școală de artă unde Picasso și-a desăvârșit meșteșugul, și admiră cele trei frize de la Frisos del Col-legi d'Arquitectes, care reprezintă singurele lucrări în aer liber ale artistului.

Continuă spre alte zone semnificative pentru Picasso, oprește-te să investighezi locurile unde a pictat cândva și plimbă-te prin cartierul La Ribera, în drum spre Muzeul Picasso. În fața muzeului, care conține una dintre cele mai mari colecții de lucrări ale artistului, sunt de obicei cozi uriașe. Mulțumită acestui tur, ai oportunitatea de a intra fără să stai la coadă și să admiri colecția masivă ce acoperă peste 4.000 de lucrări ale lui Picasso. În timp ce explorezi muzeul, află mai multe de la ghidul tău, care te îndrumă spre cele mai importante atracții, multe dintre ele create în anii formativi ai maestrului.

Turul se încheie la muzeu, pe care îl poți explora în continuare după bunul plac și de unde pleci când crezi de cuviință.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.