Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Castelul Montjuïc, Stadionul Olimpic și Plaza España într-un tur privat de excepție

Vizitează Castelul Montjuïc, Stadionul Olimpic și Plaza España într-un tur privat de excepție

8 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 105

Scurtă descriere:

Urcă cu funicularul la Montjuïc pentru a admira, de sus, priveliștile spectaculoase ale Barcelonei, în acest tur privat de trei ore. Tradus „Muntele Evreilor“, datorită cimitirului său evreiesc, dealul a găzduit Jocurile Olimpice de Vară din anul 1992. Vizitează Castelul Montjuïc și Stadionul Olimpic Barcelona, apoi încheie turul cu o plimbare în Plaza España, unde ghidul tău personal îți dezvăluie atracțiile uneia dintre cele mai impresionante piețe din Barcelona.

Repere:

  • Bucură-te de un tur privat de trei ore în Barcelona, inclusiv la Montjuïc;
  • Ia funicularul până în vârful dealului și coboară cu autobuzul;
  • Vizitează Stadionul Olimpic din Barcelona și Castelul Montjuïc, o fostă fortăreața militară;
  • Plimbă-te în Plaza España pentru a-i admira atracțiile importante;
  • Primește atenție personalizată de la un ghid privat.

 

La ce să te aștepți:

Odată ce te întâlnești cu ghidul la hotel, îți începi turul de trei ore cu o urcare cu funicularul, după care ajungi în vârful dealului Montjuïc cu telefericul, unde te bucuri de priveliștile spectaculoase ale Barcelonei. După ce vizitezi vechea fortăreață militară, cobori de pe munte cu autobuzul și te îndrepți spre facilitățile olimpice, cum ar fi Stadionul Olimpic din Barcelona, Arena Palau Sant Jordi și turnul de telecomunicații, printre altele.

 

De aici continui cu o plimbare spre Plaza España, unde vezi câteva locuri frumoase și monumente, cum ar fi Muzeul Național de Artă Catalană, magica fântână Montjuïc, o uluitoare cascadă sau o veche arenă pentru luptele cu tauri, unde se încheie turul, bucurându-te, de asemenea, de cele mai frumoase vederi.

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.