Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Luați parte la un tur de o zi la Montserrat & la o degustare de cava

Luați parte la un tur de o zi la Montserrat & la o degustare de cava

929 Reviews

Barcelona / Spania

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 89

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de peisajul muntos, de istorie și de vin în timpul acestei excursii de 10 ore cu un grup restrâns, care include o vizită la Mănăstirea Montserrat și o degustare de vin lângă Barcelona. Mergeți cu un microbuz confortabil către locul sacru care este Montserrat, unde admirați priveliști spectaculoase și vedeți Madona Neagră, o sculptură celebră din secolul al XII-lea. Apoi vă îndreptați spre Sand Sadurni d’Anoia, vârful producției de vin din Catalonia, unde vizitați o cramă pentru o degustare. De-a lungul drumului aveți parte de atenția personalizată a ghidului specializat.

Repere:

  • Un tur de o zi cu un grup restrâns la Montserrat și la o cramă;
  • Atenție personalizată pentru toți participanții și comentarii despre cele văzute;
  • Timp liber pentru a explora Mănăstirea Montserrat și parcurile sale superbe;
  • Faceți un tur prin cramele vaste ale podgoriei și degustați vin.

La ce să te aștepți:

În acest tur în Montserrat și pe urmele vinului spumant cava din Barcelona, vă petreceți ziua explorând istoria regiunii, dar și producția de vin locală într-o excursie de 10 ore cu un grup restrâns.

Nu doar că aveți șansa de a admira peisajul spectaculos al regiunii, dar veți și afla lucruri noi despre sacralitatea din Montserrat, despre semnificațiile sale adânci și despre anii de producție de vin la o podgorie locală.

Plecați din Barcelona în jurul orei 8:30 pentru o vizită la Montserrat, mănăstirea aflată printre piscurile muntoase din apropierea orașului. Vedeți Bazilica Regală din complex, din care face parte și o statuie din secolul al XII-lea a Madonei Negre, o icoană venerată de credincioși.

La o vizită în timpul săptămânii, aveți ocazia să auziți și La Escolania de Montserrat, cântată de vocile angelice ale unuia dintre cele mai vechi coruri de copii din Europa. De-a lungul vizitei vă puteți opri și la Muzeul Montserrat, pentru a explora istoria locului, sau să luați tramvaiul pentru vederi montane superbe. În cea de-a doua parte a zilei vă îndreptați spre regiunea Penedes, pentru a afla lucruri interesante despre producția de vin din zonă. Vă opriți la o podgorie, unde aveți șansa să vizitați cramele vaste și să gustați din produsele realizate acolo. Turul vă aduce înapoi în Barcelona în jurul orei 7 pm. 

Vezi și alte experiențe din Barcelona

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.