Acasa Travel Moods Relaxare 10 hoteluri pentru o vacanță în familie în Republica Dominicană

Travel Mood Relaxare

10 hoteluri pentru o vacanță în familie în Republica Dominicană

Vacanța în Republica Dominicană alături de întreaga familie va fi un sejur încântător într-una dintre cele mai frumoase destinații exotice ale lumii. Află care sunt acele hoteluri care nu doar că pot găzdui familii cu copii, dar le oferă celor mici piscine, activități nostime, corăbii de pirați, jocuri distractive și tot soiul de alte bucurii care le vor face timpul petrecut aici de neuitat!

1.    The Reserve at Paradisus Punta Cana 5*

Gustați din plin vacanța în Republica Dominicană în acest resort all-inclusive de lux, gândit anume pentru familii și situat în Punta Cana.

Cu piscine, concierge pentru întreaga familie, gastronomie fină, facilități excelente pentru cei mici și apartamente family concepute anume pentru confortul celor care călătoresc împreună, hotelul este o oază de relaxare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Aceștia din urmă se vor distra de minune la Mini Club, practicând sporturi acvatice sau participând la ateliere simpatice sau la workshop-uri educative, asta când nu vor explora parcul de aventură, se vor bălăci în piscină sau vor dansa la Mini Disco.

Review-uri / Tarife

 

 

2.    Paradisus Punta Cana 5*

De-a lungul celebrei Bavaro Beach, în acest resort luxos și elegant vă puteți petrece vacanța în Republica Dominicană alături de familie. Unde nisipul e mai fin ca oriunde și unde palmierii se oglindesc în ape clare se află un hotel care poate găzdui confortabil o familie cu copii în suitele dotate cu canapele extensibile.

Adulții se pot relaxa în voie cu yoga, stretching, pilates sau sporturi de apă, în vreme ce copiii își petrec timpul în clubul destinat lor, în piscine, la mini-disco sau jucându-se pe plajă, cu jocuri tematice amuzante sau petreceri gândite pentru ei. Și adolescenții au opțiuni – petreceri sau sporturi, ateliere sau felurite activități.

Review-uri / Tarife

 

3.    Barcelo Bavaro Palace

Unul dintre hotelurile de lux din Punta Cana, acesta este perfect pentru familiile iubitoare de soare venite în vacanță în Republica Dominicană.

Opțiunile de cazare oferă un confort desăvârșit, cu duplexuri și camere pentru familii ce pot găzdui până la șase persoane, cele 11 restaurante incită la aventuri culinare delicioase, și sunt o mulțime de sporturi de apă pe care le puteți practica aici! Iar pentru cei mici există piscine, un water park cu cascade, tobogane cu apă și piscine cu valuri – distracția nu se termină niciodată în acest resort însorit!

Review-uri / Tarife

 

 

pin icon

Citește și alte articole despre Republica Dominicană

4.    Grand Palladium Bavaro Suites  Resort & SPA 5*

Peisajul tropical este decorul vacanței voastre alături de familie în Republica Dominicană, în acest colț de rai unde valurile se sparg de plaja nesfârșită, iar vegetația luxuriantă din jurul resortului constituie cadrul unui sejur de vis.

Aveți parte de o experiență memorabilă aici, cu facilități și servicii de top, camere pentru familii – ce pot găzdui până la patru, sau, cele conectate, până la opt persoane, și cu activități interesante pentru copii și adolescenți. De la piscină la miniclubul El Castillo del Pirate, cel mai mare din Caraibe, de la jocuri electronice la spectacole de teatru, de la mascote la clubul Black & White pentru adolescenți, sporturi și o cameră cu computere, e clar că cei mici se vor simți în largul lor aici.

Review-uri /  Tarife

 

5.    Dreams Punta Cana Resort & Spa 5*

Situat pe coasta de est în Republica Dominicană, într-un loc privilegiat în care vegetația întâlnește oceanul, resortul asigură cazare, mai ales pentru familii, în confortabilele camere duble conectate ce pot adăposti doi adulți și până la patru copii.

Amuzamentul este asigurat de clubul exploratorilor, pentru cei cu vârste până la 12 ani, complet supravegheat, unde cei mici au parte de activități zilnice ce îi îndeamnă să descopere natura și să exploreze, iar Core Zone, clubul pentru adolescenți, e locul unde copiii mai mari se distrează, fac sporturi și socializează în jurul focului pe plajă sau la discotecă.

Review-uri / Tarife

 

6.    Now Larimar Punta Cana by AMResorts 5*

Sofisticarea, facilitățile de lux și noul concept de oferte all-inclusive oferite de acest hotel situat pe plaja cu nisip alb, umbrită de palmieri și scăldată de marea de turcoaz fac să nu vă lipsească nimic în vacanța din Republica Dominicană.

De la cazarea destinată familiilor, ce constă în două camere duble interconectate, ce pot găzdui maximum 2 adulți și 4 copii, până la cluburile dedicate copiilor și adolescenților, cum sunt Explorer’s Club (3 - 12 ani) și Core Zone (13 - 17 ani), ce oferă activități distractive celor mici, atât în interior, cât și în spațiile exterioare, în timp ce adolescenții au parte de activități sportive, de socializare, jocuri video, chiar și de focuri pe plajă, resortul nu dezamăgește niciodată.

Review-uri /  Tarife

7.    Melia Caribe Tropical 5*

 

În fața frumoasei plaje Bavaro din Punta Cana vă așteaptă acest hotel de lux all-inclusive, al cărui facilități și servicii impecabile, piscine și grădini tropicale cuceresc familiile venite în vacanță în Caraibe.

Apartamentele pentru familii (Family Junior Suite) cu vedere fie spre grădină, fie spre piscină, pot caza foarte bine o familie cu doi copii. Dotările și activitățile pentru copii acoperă categorii de vârstă diferite, începând cu cei între 8 luni și 4 ani (Baby Club), continuând cu cei între 5 și 8 ani (Kids’ Club) și terminând cu cei între 9 și 14 ani (Teens Club), astfel încât aceștia să se bucure de momente memorabile și de distracție întreaga zi.

Review-uri / Tarife

 

8.    Club Med Punta Cana 4*

Într-un golf superb, de-a lungul unei frumoase plaje cu nisip alb, invadată de palmieri și udată de ape de un turcoaz desăvârșit, se află hotelul Club Med Punta Cana, o alegere ideală pentru vacanța cu familia în Republica Dominicană. Alături de serviciile de calitate și ofertele all-inclusive, hotelul impresionează prin spațiul de activități inspirat de spectacolele faimosului Cirque du Soleil, cu care a colaborat la crearea acestui loc impecabil de joacă și de relaxare.

Vă puteți caza în Deluxe Room -  ce constă în două camere separate printr-o draperie – o soluție elegantă pentru a delimita dormitorul părinților de camera copiilor (poate găzdui până la 5 persoane). Iar dotările și activitățile pentru copii sunt uimitoare. Baby Club Med® (4 - 23 luni) pune accent pe activitățile timpurii de învățare pentru cei mai mici, pe mișcare, muzică și povești. Petit Club Med® (2 - 3 ani) oferă activități sportive și experiențe noi, de la activități creative (pictură, colaje), până la muzică și o mulțime de jocuri amuzante.

Mini Club Med® (4 -10 ani) îi antrenează pe copii printr-o serie de activități sportive, jocuri de exterior, îndeletniciri artistice, dansuri și spectacole seara. Iar Club Med Passworld® (11 - 17 ani) îi atrage pe adolescenți prin programele de dans, muzică, sport, dar și prin spectacole, cinema și petreceri desfășurate pe plajă.

Review-uri

 

9.    Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino

Faimoasa plajă Bavaro din Punta Cana este locul în care se află și acest resort ce pune la dispoziția familiilor venite în vacanță în Caraibe un decor exotic specific, în care palmierii, plantele tropicale și plaja întinsă, cu nisip alb și ape cristaline, strălucesc mereu în soare.

Apartamentele de aici oferă toate condițiile pentru familii, în timp ce dotările și activitățile pentru copii variază în funcție de vârstă. Cei mici se pot bucura de piscina pentru copii și de mini-clubul El Castillo del Pirata (4 - 12 ani), cel mai mare din Caraibe, ce oferă o mulțime de activități și de jocuri antrenante, inclusiv jocuri electronice, teatru, chiar și un dormitor pentru odihnă. Iar mascotele Raggs, pe care cei mici le vor îndrăgi numaidecât, sunt prezente pretutindeni.

Pentru adolescenți, clubul Black & White (13 - 19 ani) pune la dispoziție o serie de programe amuzante, jocuri video, jocuri de masă, cum ar fi tenis de masă sau fotbal, dar și o cameră plină de computere.

Review-uri / Tarife

 

10.    Casa de Campo Resort & Villas

Confortul și luxul se întâlnesc în acest frumos resort din La Romana, un ansamblu rezidențial ce cuprinde hoteluri și vile superbe, răspândite fie în grădinile tropicale, fie pe malul mării, ce promit sentimentul de a fi acasă departe de casă în vacanța din Republica Dominicană. Având în vedere mulțimea de facilități și servicii pe care le pune la dispoziție resortul, prin intermediul numeroaselor hoteluri și vile, variantele de cazare pentru familii sunt multiple și răspund tuturor nevoilor, garantând relaxarea și confortul.

Cele patru cluburi dedicate copiilor  - TODDLERS ‘N’ CASA (1 - 3 ani), KIDZ ‘N’ CASA (4 - 7 ani), CASA TWEENS (8 - 12 ani) și BONCHE 4 TEENS (13 – 17 ani) și programele de activități gândite pentru ei, pe grupe de vârstă, sunt atât de diverse și de antrenante încât îi captivează și îi distrează întreaga zi.

Review-uri / Tarife

 

Bucurați-vă împreună de evadare și momente de relaxare în Republica Dominicană! Alegeți-vă hotelul care vă place și aflați și ce activități pentru întreaga familie puteți avea in timpul unei vacanțe într-una dintre cele mai îndrăgite destinații din Caraibe.

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.