Acasa Travel Moods Relaxare Vacanță în Tenerife: 6 hoteluri accesibile pentru un sejur cu familia

Travel Mood Relaxare

Vacanță în Tenerife: 6 hoteluri accesibile pentru un sejur cu familia

Un sejur în Tenerife alături de familie este o explorare a unui paradis vulcanic ce nu încetează să fascineze. Alege ofertele de cazare ideale pentru voi – am selectat special șase hoteluri ce vor acoperi nevoile familiilor cu copii.

BAHIA PRINCIPE COSTA ADEJE 4*, COSTA ADEJE

Situat în vestul insulei, pe Costa Adeje, la 15 minute de mers pe jos de micul golf El Puertito, hotelul de 4 stele este o bună alegere pentru familiile venite în vacanță în Tenerife. Palmierii, cele două piscine din grădinile principale și o infinity pool creează un decor exotic, ce îndeamnă la relaxare.

Ofertele all-inclusive sunt un avantaj de care trebuie să țineți cont. Camerele oferă facilitățile necesare pentru a găzdui doi adulți și un copil, iar apartamentele cu living, doi adulți și doi copii. Piscina pentru cei mici este un spațiu mult apreciat de ei, iar mini-clubul pentru copii le oferă posibilitatea să se joace și să se distreze în voie.

Review-uri

BAHIA PRINCIPE TENERIFE RESORT 4*, COSTA ADEJE

Nu departe de hotelul Bahia Principe Costa Adeje se află acest resort de 4 stele, ce atrage familiile ce doresc să-și petreacă plăcut vacanța în insulele Canare. Ofertele all-inclusive foarte atractive, dar și filosofia specifică lanțului hotelier Bahia Principe, ce se aplică inclusiv hotelurilor din Republica Dominicană, de a oferi toate serviciile și facilitățile de care are nevoie o familie cu copii, sunt principalele atuuri ale acestui resort.

Apartamentele cu living și balcon sau terasă, ce pot găzdui doi adulți și doi copii, sunt o alegere bună. Serviciile și activitățile dedicate copiilor sunt gândite cu grijă și atenție. Piscina pentru copii este locul ideal de bălăceală pentru cei mici, în timp ce mini-clubul pentru copii îi încântă cu jocuri și programe distractive și antrenante.

Review-uri / Tarife

GREEN GARDEN RESORT & SUITES 4*, PLAYA DE LAS AMERICAS

În sudul insulei, pe Playa de las Americas, foarte aproape de plaja Los Cristianos, se află acest resort superb de 4 stele, ce oferă servicii și facilități de calitate la prețuri avantajoase, inclusiv oferte all-inclusive, ce-l fac o bună alegere pentru familiile cu copii ce-și doresc un sejur în Tenerife aproape de plajă și într-un loc vibrant, plin de cafenele, restaurante și cluburi.

Vila cu două dormitoare, spațiu de luat masa, piscină proprie, terasă spațioasă și două băi este alegerea ideală, însă resortul oferă multe camere și apartamente moderne, care pot fi ocupate de familiile cu copii. Piscina și locul de joacă, zona de distracție și mini-clubul le oferă celor mici spațiile, jocurile și activitățile ce-i pot ține ocupați și distrați întreaga zi.

Review-uri / Tarife

pin icon

Citește și alte articole despre Tenerife

CLEOPATRA PALACE HOTEL 4*, PLAYA DE LAS AMERICAS

Hotelul de 4 stele se laudă cu locația sa privilegiată din Playa de las Americas, în fața plajei El Camison, una dintre cele mai bune plaje din sudul insulei. Hotelul face parte din resortul Mare Nostrum, ce oferă toate serviciile și facilitățile de care aveți nevoie în vacanța din insulele Canare, de la piscine impresionante la restaurante, cluburi și locuri de joacă pentru copii.

Camerele destinate famillilor dispun de două dormitoare interconectate, două terase spațioase și două băi și pot găzdui până la 4 adulți și doi copii. Sunt o mulțime de lucruri de care copiii se pot bucura aici. Piscina pentru ei este una dintre atracții, în timp ce Mare Kids Club, un univers de 800 de metri pătrați pentru cei mici, le oferă o mulțime de jocuri și activități amuzante, sub atenta supraveghere a personalului specializat. La acestea se adaugă terenurile de sport, mini-circuitul pentru copii, teatrul și meniurile și scaunele pentru copii din restaurante.

Review-uri / Tarife

GRAND OASIS RESORT 4*, PLAYA DE LAS AMERICAS

Resortul de 4 stele, situat în Playa de las Americas, este conceput special pentru a primi familiile cu copii venite în vacanță în Tenerife. Palmierii, grădina tropicală, piscinele și locurile de relaxare ale resort-ului sunt în acord cu decorul specific din Tenerife și cuceresc prin frumusețea lor.

Ofertele all-inclusive sunt, de asemenea, foarte atractive. Apartamentele complet echipate, cu două dormitoare, bucătărie și terasă, sunt unele dintre cele mai mari din Playa de las Americas și pot găzdui până la 6 persoane. Aici găsiți o mulțime de facilități pentru cei mici, printre care piscina pentru copii, clubul pentru copii, zone de distracție special amenajate, spectacole și muzică live, care îi bucură și îi fac fericiți.

Review-uri / Tarife

HD PARQUE CRISTOBAL 3*, PLAYA DE LAS AMERICAS

Hotelul de trei stele este situat în Playa de las Americas, la aproximativ 200 de metri de plaja Troya și foarte aproape de Siam Park, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa. Ceea ce-l face atractiv pentru familiile cu copii venite în vacanță în Tenerife, lăsând la o parte așezarea privilegiată și designul inspirat de satele tradiționale din insulele Canare, sunt frumoasele bungalouri cu unul sau două dormitoare, ce pot caza până la 5 persoane. Însă bungalourile pentru copii (Kid Suit) sunt incredibile.

În plus, facilitățile pentru copii, printre care clubul, cele două piscine pentru copii, cu tobogane de apă speciale pentru ei, locul de joacă și activitățile dedicate lor fac din acest hotel o alegere foarte foarte bună!

Compania Thomas Cook oferă o gamă variată de pachete de vacanță în Tenerife, cu zbor inclus in Londra. Bucură-te de evadare, noi experiențe și momente de relaxare în vacanța în Tenerife alegând ofertele acestui furnizor.

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.